Cierra Jade: Το plus size μοντέλο από τον Καναδά που αντιστάθηκε στο bullying -  «Θα είναι νεκρή σε πέντε χρόνια» της έγραφαν

Η 30χρονη περιγράφει τον εαυτό της ως «χοντρή ακτιβίστρια» και ως «η χοντρή κολλητή σου»

Μια γυναίκα που δέχεται bullying από διάφορα τρολ στα social media λόγω των κιλών της, έχει γίνει ένα περήφανο plus-size μοντέλο και έχει ως «αποστολή» να… στηρίζει τα υπέρβαρα άτομα. Η 30χρονη Cierra Jade λέει ότι επί δεκαετίες δέχεται «σκληρά» σχόλια για το βάρος της, με έναν μάλιστα να της λέει ότι «θα είναι νεκρή σε πέντε χρόνια» αν δεν αδυνατίσει.

 

 

 

Ωστόσο, όπως μεταδίδει η New York Post, η Καναδή μαμά πάλεψε για να κερδίσει αυτοπεποίθησή της και τελικά έμαθε να αγαπά την εμφάνισή της και να επιδεικνύει τη σωματική της διάπλαση στα social media. «Ήταν δύσκολο να εντοπίσω την κομβική στιγμή που ήταν η αρχή του ταξιδιού μου για αυτοπεποίθηση», είπε ο Jade στο NeedToKnow.Online την Τρίτη. «Όμως, καθώς μεγάλωσα, συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να συμφιλιωθώ με αυτό για να μπορέσω να αρχίσω να ζω μια καλύτερη ζωή». Η Jade – που τώρα περιγράφει τον εαυτό της ως «χοντρή ακτιβίστρια» και ως «η χοντρή κολλητή σου» – λέει ότι ήθελε να γίνει πρότυπο για τα δύο νεαρά κορίτσια της, την Alerra, έξι ετών και τη Rylee, τριών.

 

 

«Όταν απέκτησα τις κόρες μου, ήταν σημαντικό για μένα να δουλέψω για την αλλαγή προς το θετικό όσον αφορά στη σωματική διάπλαση, έτσι ώστε να μη χρειαστεί να μεγαλώσουν με πιέσεις, όπως εγώ», δήλωσε. Τα τελευταία χρόνια, η Jade έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 35.000 ακόλουθους στο TikTok, όπου μοιράζεται βίντεο στα οποία δείχνει το σώμα της.

 

 

Ένα πρόσφατο βίντεο που δείχνει την γεμάτη αυτοπεποίθηση Καναδή με μαύρο μπικίνι συγκέντρωσε περισσότερες από 1,6 εκατομμύρια προβολές — αλλά δεν ήταν όλοι ευγενικοί. Δεκάδες ήταν οι χρήστες που μπήκαν στην ενότητα σχολίων κάτω από το βίντεο, κατηγορώντας την. «Σταμάτα να κακονικοποιείς την ασθένεια», σχολίασε ένας. «Είναι απίστευτα κακό για σένα. Αυξημένη πιθανότητα καρδιακών προβλημάτων, θρομβώσεων, υψηλής χοληστερόλης και άλλων προβλημάτων» σημείωσε.

 

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ – αυτό που κάνεις είναι απαραίτητο», έλεγε, ωστόσο, κάποιος άλλος. «Σε ακολούθησα πριν από λίγο καιρό, γιατί…. έχουμε το ίδιο σχήμα και με κάνεις να νιώθω καλά», πρόσθεσε ένας άλλος σχολιαστής. Δεκάδες άλλοι χρήστες περιέγραψαν τη γυναίκα με αυτοπεποίθηση για το σώμα της ως «όμορφη».

 

 

Η Jade είπε στο NeedToKnow.online ότι ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ τον Φεβρουάριο του 2021 και επί του παρόντος δεν βρίσκεται σε «ταξίδι απώλειας βάρους».

 

Πρόσφατα ίδρυσε τη δική της εταιρεία με το όνομα The Curvy Club, την οποία περιγράφει ως «έναν ασφαλή και χωρίς αποκλεισμούς χώρο για τους ανθρώπους να συναντώνται για σύνδεση και εκδηλώσεις». Με την ανασφάλεια στο παρελθόν, η Jade πλέον βλέπει με αυτοπεποίθηση το μέλλον και επεκτείνει την επιχείρησή της για να προωθήσει το μήνυμά της αγάπης. «Ξεκινήσαμε τοπικά από την πόλη μου», είπε, «και έκτοτε επεκτείναμε το Curvy Club και σε μια άλλη πόλη στην επαρχία μας με σχέδια να συνεχίσουμε την ανάπτυξη για να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ