Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Είναι μια από τις πιο δυναμικές μέρες της εβδομάδας και μας ωθεί σε δράση και σε διεκδίκηση.

Αναλυτικά τα άστρα...

Η κύρια επιρροή της ημέρας μάς έρχεται από το τρίγωνο του Ερμή από τον Υδροχόο με τον Άρη στους Διδύμους.

Αυτή η όψη είναι ιδιαίτερα δυνατή σε πνευματικό επίπεδο, καθώς μπορούμε με τη δύναμη του μυαλού μας να επιβληθούμε και να διερευνήσουμε ό,τι μας ενδιαφέρει. Είναι μια εξαιρετική όψη για να εξηγήσουμε στους άλλους αυτά που σκεφτόμαστε με ευκρίνεια, να διαπραγματευθούμε, να επιχειρηματολογήσουμε, να κάνουμε δυνατές συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο ή να προχωρήσουμε σε σημαντικές αγορές (σπιτιού, αυτοκινήτου, τεχνολογικού εξοπλισμού). 

ΚΡΙΟΣ

Μια μέρα με σας πρωταγωνιστές είναι η Τετάρτη. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας και θα συναντήσει το πρωί την Αφροδίτη και αργά το βράδυ τον Δία δίνοντας έμφαση στις προσωπικές σας υποθέσεις. Το τρίγωνο του Ερμή με τον κυβερνήτη σας Άρη παραπέμπει σε μια μέρα με πολλές επαφές, έντονη επικοινωνία και συζητήσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί μια σχέση ή μια συνεργασία να φτάνει σε ένα καθοριστικό σημείο και να πρέπει να λεχθούν κάποια πράγματα τα οποία συσσωρεύατε μέσα σας καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα παραγωγική αν καταφέρετε να συγκεντρωθείτε σε όλα όσα έχετε να κάνετε και είναι προτεραιότητα και δεν χάσετε χρόνο με διάφορα πράγματα που σας τραβούν την προσοχή χωρίς να σας βοηθούν κάπου. Το τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Άρη συνδέει τον τομέα της καριέρας με αυτόν των οικονομικών κι έτσι τη σημερινή μέρα μπορείτε να επωφεληθείτε και στους δυο τομείς. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πολύ δυνατή όψη τριγώνου ανάμεσα στον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο σας και τον κυβερνήτη σας Ερμή στον φιλικό σας Υδροχόο ενισχύει το ένστικτο σας, την πνευματική σας υπόσταση και σας φέρνει σε προνομιακή θέση ώστε να επιτύχετε σήμερα τους στόχους σας. Βέβαια κάποιες στιγμές ο Άρης όταν εμπλέκεται σε όψεις, ακόμη κι αρμονικές, μπορεί να σας κάνει να νιώθετε πιο ανήσυχοι όχι απαραίτητα για κάτι συγκεκριμένο.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ