Survivor Tουρκίας: Έτσι αντέδρασαν οι παίκτες όταν έμαθαν για τον σεισμό - Κλάματα & φωνές

Η ανακοίνωση του Ατζούν Ιλίτζαλι τους συγκλόνισε....

Η Τουρκία δοκιμάζεται από τους φονικούς σεισμούς των 7,8 και 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. 

Περισσότεροι από 46.000 άνθρωποι έχουν έχουν χάσει τη ζωή τους και ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί καθώς 264.000 διαμερίσματα έχουν καταστραφεί και πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται.

Η εκπομπή "Super Κατερίνα" μετέδωσε το πρωί της Τετάρτης απόσπασμα κατά το οποίο ο Ατζούν Ιλιτζαλί ενημερώνει για πρώτη φορά τους παίκτες του τουρκικού Survivor για την τραγωδία στη χώρα τους.

Οι παίκτες δε μπορούν να πιστέψουν αυτά που ακούνε και ξεσπούν σε κλάματα. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν ερωτήσεις και ζητούν διευκρινίσεις από τον Τούρκο παραγωγό σχετικά με την τοποθεσία και την υγεία των συγγενών τους.

 

 

Όπως είπε: «Έγινε ένας πολύ μεγάλος σεισμός στη χώρα μας με επίκεντρο το Καχραμάνμαράς. Μιλήσαμε με τις οικογένειές σας. Δεν υπάρχουν απώλειες ζωής μεταξύ των στενών συγγενών σας. Ωστόσο, βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση ως χώρα. Κάνουμε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα. Θα σας πάμε σπίτι σας.

Προσπαθούμε να βοηθήσουμε την περιοχή που έχει πληγεί από το σεισμό, όσο μπορούμε. Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο. Δε θέλω να μιλήσω πολύ. Μπορείτε να μιλήσετε με τους συγγενείς σας. Είθε ο θεός να μας βοηθήσει ως έθνος».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ