Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Πέμπτη είναι βοηθητική για να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις, σχέδια για δουλειά

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα;

Η παρόρμηση είναι η λέξη κλειδί για την Πέμπτη, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στον αυθόρμητο Κριό και θα σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη αλλά και με τον Ερμή, δίνοντας έμφαση στην επικοινωνία, στις επαφές μας με τους άλλους, αλλά και στις ουσιώδεις συζητήσεις. Η Πέμπτη είναι βοηθητική για να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις, σχέδια για δουλειά, ακόμη και συμφωνίες, αρκεί να μην είμαστε βιαστικοί και παραβλέπουμε τις λεπτομέρειες. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας όλη μέρα δημιουργώντας περισσότερο άγχος και γρήγορους ρυθμούς, εξαιτίας των πολλών ενδεχομένως υποχρεώσεων σας. Όμως σήμερα η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνα με τον Ερμή και τον κυβερνήτη σας Άρη στους Διδύμους, βοηθώντας να επιτύχετε καλύτερα στους στόχους σας και να είστε παραγωγικοί. Είναι μια καλή μέρα για να κάνετε σοβαρές συζητήσεις επαγγελματικής φύσης αλλά και σε προσωπικό επίπεδο και να έχετε απτά αποτελέσματα των προσπαθειών σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν τις προηγούμενες μέρες έπρεπε να ασχοληθείτε με κάτι που δεν σας ευχαριστούσε (προσωπικό, θέμα υγείας, επαγγελματικό), κάτι που θέλετε να ξεχάσετε την ύπαρξη του ή κάτι που αναβάλλετε γιατί ήταν δύσκολο, η σημερινή μέρα με τις θετικές όψεις της Σελήνης προς τον Άρη και τον Ερμή επιβάλλει να το «διαχειριστείτε». Πρακτικά, μεθοδικά, με υπομονή και επιμονή μπορείτε να το επιλύσετε ή να το τακτοποιήσετε μέσα σας έστω εκεί που πρέπει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι πολύ καλές όψεις της Σελήνης προς τον κυβερνήτη σας Ερμή και τον Άρη στο ζώδιο σας κάνουν ιδιαίτερα παραγωγική τη σημερινή μέρα και συνεισφέρουν ιδιαίτερα σε νοητικό επίπεδο. Έτσι μπορείτε να κάνετε όλες τις δουλειές σας με μεγαλύτερη ευκολία και συγκέντρωση.

Σημαντική και σήμερα η συμβολή συνεργατών και φίλων προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι σας. Βρείτε χρόνο να ανταλλάξετε ιδέες, ζητήστε να σας προτείνουν καινούρια πράγματα, συνεργαστείτε περισσότερο με την ομάδα που δουλεύετε μαζί. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ