Γιώργος Αγγελόπουλος για Δήμητρα Βαμβακούση: "Έχουμε κοινό πνευματικό"- Μας έχουν φτάσει και σε γάμο (βίντεο)

Μεταξύ άλλων μίλησε και για τη μη συμμετοχή του στο Survivor All Star

Για τη σχέση του με τη Δήμητρα Βαμβακούση αλλά και το Survivor All Star μιλά ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο «Night Out», που θα βγει στον αέρα απόψε.

«Πριν καιρό αποδέχτηκα το αν είμαι ερωτευμένος. Με την Δήμητρα Βαμβακούση συνεργαζόμαστε, είναι σπουδαία κοπέλα. Τα υπόλοιπα δεν αφορούν κάποιον» λέει αρχικά ο πρώην παίκτης του Survivor στο απόσπασμα από την εκπομπή που προβλήθηκε στο «Mega Καλημέρα».

Διαβάστε επίσης: New girlfriend in town: Η εκρηκτική Δήμητρα Βαμβακούση το κορίτσι του απόλυτου Survivor - ο Γιώργος Αγγελόπουλος εκφράζεται - Δείτε το βίντεο

«Με την Δήμητρα έχουμε γνωριστεί σε ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος, γιατί έχουμε κοινό πνευματικό. Με την Δήμητρα δεν έχουμε πει περισσότερα, μας έχουν φτάσει και σε γάμο» πρόσθεσε ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον πατέρα Δημήτριο από τους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό ο οποίος τέθηκε σε αργία μετά τις καταγγελίες για «ψευδοθαύματα».

 

 

Τέλος, όσον αφορά στο Survivor, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: «Συζητήσαμε για να συμμετέχω ως παρουσιαστής. Εκεί στο Survivor 3 πήγε να γίνει πράξη. Βλέποντας και την εξέλιξη του παιχνιδιού και ότι μειώνεται ο ενθουσιασμός και ο αυθορμητισμός των παικτών, δεν το έκανα. Ως παίκτης σίγουρα δεν θα πήγαινα, δεν έχω το ίδιο κίνητρο».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ