Δολοφονία Καρολάιν: Παραιτήθηκε η δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: Γιατί αποχώρησε η Κατερίνα Μαυροειδή

«Επαγγελματικοί και προσωπικοί λόγοι, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω» λέει η δικηγόρος του

Παραιτήθηκε η δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου Κατερίνα Μαυροειδή, η οποία είχε αναλάβει να τον υπερασπιστεί στο β’ βαθμό ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών.


ΚΩΣΤΑΣ_ΤΖΟΥΜΑΣ/ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ

Η ανακοίνωση της δικηγόρου

"Όπως είναι γνωστό είχα αναλάβει την υπεράσπιση του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου στο β΄ βαθμό Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών. Πλην όμως, επαγγελματικοί και προσωπικοί λόγοι, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω ως συνήγορος υπεράσπισης στην εν λόγω υπόθεση και δηλώνω την παραίτησή μου", τονίζει στην ανακοίνωσή της η Κατερίνα Μαυροειδή.


ΓΙΩΡΓΟΣ_ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ

Η δίκη ξεκίνησε την Δευτέρα και διακόπηκε μετά από αίτημα της συνηγόρου, για τις 28 Μαρτίου. Η κ. Μαυροειδή δήλωσε στο δικαστήριο πώς έλαβε εντολή από τον καταδικασμένο σε ισόβια και επιπλέον 10ετή κάθειρξη για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς και την θανάτωση του κουταβιού της 20χρονης, στις αρχές του Φεβρουαρίου. Με αιτιολογία ότι δεν έχει παραλάβει ακόμη ψηφιακό υλικό που περιλαμβάνεται στην δικογραφία, η συνήγορος αιτήθηκε αναβολή της εκδίκασης, αίτημα που δεν έγινε δεκτό από το δικαστήριο το οποίο αποφάσισε να διακόψει τη δίκη, δίνοντας χρόνο πλέον του ενός μήνα για να προετοιμαστεί η υπεράσπιση του κατηγορούμενου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ