Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Το στοίχημα της ημέρας είναι να διατηρήσουμε την ψυχραιμία και την ηρεμία μας

Δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Η Σελήνη από τον Κριό θα σχηματίσει την τελευταία της όψη με τον Πλούτωνα και θα βγει σε φάση κενής πορείας από τις 09:22 μέχρι τις 10:29 που θα περάσει στον Ταύρο. Οι πρωινές ώρες είναι πιο πιεστικές και ίσως νιώθουμε την ανάγκη αλλαγών στη ζωή μας, θέλοντας να απαλλαχτούμε από οτιδήποτε δεν μας αρέσει και δεν επιθυμούμε, όμως καθώς οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές αυτή τη στιγμή, τελικά όλο αυτό δημιουργεί θυμό και ατμόσφαιρα έντασης.

Πάντως οι μέρες αυτές είναι δύσκολα προβλέψιμες, γιατί τα ξαφνικά μπαίνουν στη μέση αλλοιώνοντας την καθημερινότητα μας. Το στοίχημα της ημέρας είναι να διατηρήσουμε την ψυχραιμία και την ηρεμία μας.

Οι ώρες από τις 09:22 μέχρι τις 10:29 δεν προσφέρονται για σοβαρές αποφάσεις και ενέργειες, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας. Καλύτερα να ασχοληθούμε με ό,τι έχουμε ήδη ως υποχρέωση και να αφήσουμε μετά τα σημαντικά. Η πρώτη όψη που θα σχηματίσει η Σελήνη προχωρώντας στον Ταύρο θα είναι μια θετική όψη εξαγώνου με τον Ήλιο στους Ιχθύς, προσφέροντας την ευκαιρία για ένα πιο διασκεδαστικό και χαλαρό απόγευμα.

Κριός

Μολονότι είστε αποφασισμένοι να λύσετε τα όποια προβλήματα ή θέματα έχετε σήμερα είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι, οι λύσεις φαίνεται ότι δεν έρχονται εύκολα και τελικά δημιουργείται περισσότερη αναστάτωση στην καθημερινότητα σας. Πιθανώς με την πρωινή όψη που σχηματίζει η Σελήνη από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα να νιώθετε ότι ένα άτομο που πιθανώς έχει εξουσία ή δύναμη παίζει λίγο με το νευρικό σας σύστημα ή προσπαθεί να ρίξει κάπως την αυτοπεποίθηση σας. Όμως, από την άλλη, ίσως εσείς οι ίδιοι νιώθετε έτσι γιατί μπορεί να παρεξηγήσατε κάτι που σας είπε ή πήρατε πολύ προσωπικά μια κριτική. Το καλύτερο φυσικά που έχετε να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να διαλευκάνετε την κατάσταση μιλώντας. Από την άλλη αν νιώθετε ότι δεν έχετε όλα τα στοιχεία και τα δεδομένα που χρειάζεται για να αποδείξετε κάτι, κάντε ένα βήμα πίσω μέχρι να είστε εντελώς προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε ό,τι συμβαίνει. Από το μεσημέρι κι έπειτα σαφώς θα είστε πιο χαλαροί και θα μπορέσετε να απολαύσετε κάποιες ώρες κάνοντας αυτά που σας αρέσουν.

Ταύρος

Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον Κριό να σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα και μετά να βγαίνει σε φάση κενής πορείας μέχρι να περάσει στο δικό σας ζώδιο στις 10:29. Έτσι η μέρα μπορεί να ξεκινά έχοντας στο μυαλό σας ένα πρόγραμμα ή συγκεκριμένα πράγματα που θέλετε να κάνετε και μετά να αλλάξετε ρότα γιατί σκεφτήκατε κάτι άλλο. Και μολονότι η συμπεριφορά σας είναι σταθερή σε γενικές γραμμές, τελικά να εκπλήξετε τους άλλους γύρω σας με την παρόρμηση σας. Η τάση σας θα είναι να είστε πιο υποκειμενικοί και να βλέπετε τα πράγματα από την πλευρά σας, όσο κι αν θέλετε να αποστασιοποιηθείτε από το «εγώ» σας. Το εξάγωνο της Σελήνης από το ζώδιο σας με τον Ήλιο στους Ιχθύς θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε καλύτερα αυτό που θέλετε, αρκεί να μην σας πιάνει άγχος ότι οι άλλοι δεν θα το αποδεχτούν. Δεν είναι ανάγκη όμως να μας αποδέχονται όλοι. Σημασία έχει να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τους άλλους. Κι αυτό αν μη τι άλλο όλοι το εκτιμούν.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ