Η Βασίλισσα Λετίτσια με απίθανο ροζ φόρεμα κερδίζει και πάλι τις εντυπώσεις- Το μοναδικό στυλ της Royal που κόβει την ανάσα (φωτο)

Κομψή και σικ παρευρέθηκε στην Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης μαζί με το σύζυγο της

Η βασίλισσα Letizia και ο βασιλιάς Felipe VI της Ισπανίας εγκαινίασαν μαζί, αυτήν την Πέμπτη, την 42ης ARCOmadrid, της Έκθεσης Σύγχρονης Τέχνης που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην ισπανική πρωτεύουσα.

Πέρυσι ήρθε μόνη της, καθώς ο βασιλιάς Φελίπε ΣΤ' της Ισπανίας χρειάστηκε να ανατρέψει το πρόγραμμά του και να συμμετάσχει στο Συμβουλίο Εθνικής Ασφάλειας στο Παλάτι Ζαρζουέλα λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Η βασίλισσα Letizia φέτος ήταν μαζί με τον βασιλιά στην έναρξη της 42ης Έκθεση σύγχρονης τέχνης για επαγγελματίες, της μεγαλύτερης που διοργανώνεται στη Μαδρίτη. Ένα γεγονός που εκτός από πέρυσι εγαινιάζουν όλα αυτα τα χρόνια μαζί.

Στη φετινή έκθεση μετέχουν 211 γκαλερί από 36 χώρες, κυρίως από τη Μεσόγειο.

 

Το Παλάτι υπογράμμισε επίσης τη σημαντική παρουσία λατινοαμερικανικών γκαλερί τέχνης -ιδιαίτερα από την Αργεντινή, τη Βραζιλία, το Μεξικό και το Περού-, «θέτοντας το ARCOmadrid ξανά ως σημείο συνάντησης και ανταλλαγής μεταξύ Ευρώπης και Λατινικής Αμερικής».

 

 

 

 

Η Λετίσια και η φλοράλ τσάντα της Furla

Η απόλυτη Royal εμφανίστηκε με ένα απαλό ροζ φόρεμα του Ισπανού σχεδιαστή Moisés Nieto. Ένα απλό look που της επέτρεψε να αναδείξει τη μικρή της τσάντα με στάμπα πολύχρωμα λουλούδια από το ιταλικό brand Furla, που είχε κυκλοφορήσει τον περασμένο Οκτώβριο στο Βερολίνο.

 

 

 

 

Όπως και στην αρχή της εβδομάδας, η βασίλισσα Letizia είχε επιλέξει διαφορετικά σκουλαρίκια, αριστερά και δεξιά. Κοσμήματα που υγραψε αυτή τη φορά η Cashfana.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ