Βρετανία - ''παντόφλα-gate'': Η σύζυγος του Πρωθυπουργού Σουνάκ με slippers αξίας 650 ευρώ

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα λούσα του Σούνακ και της Μούρτι μπήκαν στο σταυρόνημα αντιπάλων και ΜΜΕ. 

Πριν περίπου 25 μέρες, ήταν η υπουργός Παιδείας της Βρετανίας Γκίλιαν Κίγκαν, η οποία σε τοποθετήσεις τόσο στην τηλεόραση όσο και στο ραδιόφωνο, ζητούσε από τους εκπαιδευτικούς και τους καθηγητές στα πανεπιστήμια να είναι «ρεαλιστές» αναφορικά με το μισθολογικό τους καθεστώς, την ώρα που η ίδια εμφανίστηκε φορώντας ένα ρολόι μάρκας Rolex αξίας 11.000 ευρώ.

Τώρα είναι η σύζυγος του Ρίσι Σούνακ, Ακσάτα Μέρθι που φορά παντόφλες των 650 ευρώ, την ώρα που ο λαός γονατίζει από την ακρίβεια και σχηματίζονται ουρές στα σημεία διανομής τροφίμων για τους φτωχούς και τους αναξιοπαθούντες.

 

 

Η Akshata,  φορούσε ένα μαύρο σύνολο με κολάν ένα δερμάτινο μπουφάν με επένδυση, καθώς επέστρεφε στο σπίτι της με το αυτοκίνητο. 

Η κόρη του δισεκατομμυριούχου Σουντά Μούρτι, της οποίας η γκαρνταρόμπα περιλαμβάνει συχνά πολυτελή αντικείμενα, φορούσε στα πόδια της ένα ζευγάρι παντόφλες JW Anderson, αξίας 650 ευρώ. 

 

 

Οι παντόφλες, οι οποίες συνήθως πωλούνται στη λιανική περίπου 570 λίρες, πωλούνται αυτή τη στιγμή στο Net-A-Porter για 399 λίρες, και ενώ προωθούνται ως παντόφλες, η λεπτομέρεια με την χοντρή αλυσίδα και η ισχυρή σόλα τους τις καθιστούν τέλειες για να τις συνδυάσετε με casual φόρεμα έξω - αν και ίσως όχι στη βροχή.

 

Η Akshata, η οποία είναι η κόρη του Ινδού μεγιστάνα της πληροφορικής Narayana Murthy, έχει φορέσει στο παρελθόν ρούχα υψηλής ραπτικής έξω από την Downing Street.

Τον Οκτώβριο, λίγο αφότου η οικογένεια Sunak μετακόμισε στον αριθμό 10, η Akshata φωτογραφήθηκε να κυκλοφορεί με ένα γούνινο γιλέκο 50 λιρών από την H&M και παντόφλες 42 λιρών από την The White Company, αναφέρει η Daily Mail

 

 

Oι σχετικές φωτογραφίες με τα λούσα της γυναίκας του Σούνακ εμφανίστηκαν στις περισσότερες βρετανικές εφημερίδες, ενώ διεθνή ΜΜΕ έσπευσαν να κάνουν λόγο για «παντόφλες -gate» στη Ντάουνινγκ Στριτ σχολιάζοντας σκωπτικά ότι το πρωθυπουργικό ζεύγος του Ηνωμένου Βασιλείου δίνει την εντύπωση ότι ζει σε «χρυσό κλουβί» αποκομμένο από την πραγματική ζωή και τα προβλήματα που ταλανίζουν τον μέσο πολίτη στη χώρα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ