Ναταλία Γερμανού: Συγκινημένη στον αέρα για την απώλεια του πατριού της - ''Μαμά δυνατά, θα τον έχω πάντα στην καρδιά μου''

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε, με συγκίνηση, μέσα από την εκπομπή της για τον χαμό του σπουδαίου ιστορικού και πατριού της, Γιώργου Δερτίλη.

"Πολύ σπουδαίος άνθρωπος και μαμά δυνατά. Έχεις την αγάπη όλων μας. Δεν ήμουν προετοιμασμένη. Αλλάζουμε κλίμα" ανέφερε η Ναταλία Γερμανού.

Μία από τις δυσκολότερες εβδομάδες βίωσε η Ναταλία Γερμανού, αφού πριν από λίγες ημέρες έφυγε από την ζωή ο πατριός της, Γιώργος Δερτιλής.

Η παρουσιάστρια μίλησε μέσα από την εκπομπή για το δυσάρεστο γεγονός κι εκφράστηκε με πολύ τρυφερά λόγια:

Πέθανε ο ιστορικός Γιώργος Δερτιλής - «Έφυγε» σε ηλικία 84 ετών ο πατριός της Ναταλίας Γερμανού

 

«Η δική μου εβδομάδα ήταν λίγο δύσκολη. Ίσως θα τα διαβάσατε. Κι από εμένα την αγάπη μου στην μητέρα μου γιατί έχασε τον άντρα της κι όταν είσαι 30 χρόνια με έναν άνθρωπο. Αυτός ο υπέροχος πατριός μου. Ένας από τους σπουδαιότερους ανθρώπους.

Ο Γιώργος συνδύαζε αυτά τα τρία πράγμα, παιδεία, ευγένεια και καλοσύνη. Όταν ένας άνθρωπος έχει αυτά τα τρία πράγματα, πως να μην τον αγαπήσεις; Πόσα πράγματα έμαθα από αυτό το άνθρωπο. Πόσες συζητήσεις κάναμε. Καλό ταξίδι Γιώργο μου αγαπημένε.

 

 

 

 

Θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου. Πολύ σπουδαίος άνθρωπος και μαμά δυνατά. Έχεις την αγάπη όλων μας. Δεν ήμουν προετοιμασμένη. Αλλάζουμε κλίμα» δήλωσε η Ναταλία Γερμανού συγκινημένη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ