Dragon's Den: Αποχώρησε εκνευρισμένος ο Πολ Ευμορφίδης από το πλατό - «Την κοπανάω, δεν θέλω κανόνες» (βιντεο)

Μετά από διαφωνία με τους υπόλοιπους επενδυτές σηκώθηκε από τη θέση του και βγήκε εκτός πλατό - Δείτε το βίντεο

Απρόσμενα ολοκληρώθηκε το Dragon's Den το βράδυ της Παρασκευής 24 Φεβρουαρίου, αφού έπειτα από διαφωνία μεταξύ του Πολ Ευμορφίδη και των υπόλοιπων επενδυτών, ο ιδρυτής της COCO-MAT, σηκώθηκε από τη θέση του και αποχώρησε από το πλατό.

Αφορμή στάθηκε η ιδέα που παρουσίασε ένας διαγωνιζόμενος σχετικά με παιχνίδι που θα υποστήριζε και την γραφή braille.

Τόσο η πρόεδρος της Rodial Group όσο και ο Ευμορφίδης φάνηκε να βλέπουν μέλλον σε αυτή την επένδυση. Ωστόσο, ο Πολ Ευμορφίδης δήλωσε πως τελικά δεν θα καταθέσει πρόταση για αυτό και η Μαρία Χατζηστεφανή ήταν η μόνη που εξέφρασε την δική της πρόταση.

Ο διαγωνιζόμενος δέχθηκε την πρόταση και αποχώρησε από το πλατό του πρότζεκτ επενδύσεων. Πριν φύγει, ο Πολ Ευμορφίδης σηκώθηκε για να τον αγκαλιάσει - κίνηση που φάνηκε να μην αρέσει στην Μαρία Χατζηστεφανή.«Τι να πω, Πολ! Είχες βγει πριν από δέκα λεπτά και τώρα τελευταία στιγμή αγκαλιάζεστε; Τι πράγματα είναι αυτά;» του είπε η επενδύτρια.

«Το ένα πράγμα είναι το συναίσθημα και το άλλο είναι η λογική. Εγώ είμαι λοιπόν παρορμητικός άνθρωπος, για να το ακούσετε όλοι και δουλεύω με το συναίσθημα» τόνισε ο Πολ Ευμορφίδης. Με τη σειρά του, ο Χάρης Βαφειάς τόνισε: «Τον κανόνα του παιχνιδιού όμως δεν τον έχω φτιάξει εγώ. Δεν μπορούμε να λέμε πρώτα εκτός και μετά εντός».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ