Νίκος Κοκλώνης: ''Τα περισσότερα είναι ψέματα - Δεν έχω κρυφτεί ποτέ, δεν έχω κάτι να κρύψω''

Ο γνωστός παραγωγός - παρουσιαστής αρνείται κάθε κατηγορία.... 

Ο Νίκος Κοκλώνης πήρε δημόσια θέση στην εκπομπή του, για τα δημοσιεύματα σχετικά με ότι ελέγχεται από την Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος.

Ειδικότερα, ο παρουσιαστής μίλησε για όσα του καταλογίζονται τον τελευταίο καιρό κατά την έναρξη του τηλεοπτικού σόου «Just the 2 of Us».

«Είμαστε καλώς ή κακώς η γιορτή του Σαββάτου και θα παραμείνει γιορτή. Το Σαββατοκύριακο βέβαια του καρναβαλιού για μας ξεκίνησε νωρίτερα. Εμείς εδώ όμως τις μάσκες τις φοράμε, μόνο για τακτ.

Στο τέλος θα σας μιλήσω ως επιχειρηματίας. Τώρα όμως έχουμε πάρτι και είμαι παρουσιαστής».

Ο Νίκος Κοκλώνης στο κλείσιμο της εκπομπής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τις τελευταίες μέρες ακούστηκαν και γράφτηκαν πάρα πολλά. Τα περισσότερα, σχεδόν όλα, είναι ψέματα. Δεν έχω κρυφτεί ποτέ και δεν έχω κάτι να κρύψω. Μια παράκληση μόνο σε όλους εσάς που γράφετε, ή που περιμένατε κάτι να γίνει για να γράψετε για τον Κοκλώνη.

Δείτε επίσης: Νίκος Κοκλώνης: Ελέγχεται για απάτη σε βάρος του Δημοσίου - Τι απαντά ο παρουσιαστής, τι λέει το υπουργείο Ανάπτυξης

Ο Κοκλώνης λοιπόν είναι εδώ, ρωτήστε με ό,τι θέλετε, αλλά σας παρακαλώ, σταματήστε να στοχεύετε μια εταιρεία με 600 εργαζόμενους που δουλεύουν σκληρά, ζουν από αυτή και κρέμονται από το τι θα γράψετε εσείς. Εγώ είμαι εδώ για να σας δώσω όλες τις απαντήσεις, αλλά αυτούς δεν θα σας αφήσω να τους πειράξετε».

Υπό έλεγχο ο Νίκος Κοκλώνης

Υπενθυμίζεται πως η Αρχή για το Ξέπλυμα μαύρου χρήματος, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να έχει συντάξει πόρισμα για τον γνωστό παρουσιαστή και παραγωγό και να το έχει ήδη αποστείλει στον οικονομικό εισαγγελέα. Ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης, από την πλευρά του, υποστηρίζει πως δεν γνωρίζει ότι ελέγχεται.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ