Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Οι περισσότεροι θα είναι πρόθυμοι να ντυθούν κάτι ξεχωριστό, αφού θα υπάρχει παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα.

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα;

Οι αστρολογικές συνθήκες εναρμονίζονται με τη γιορτή της Αποκριάς και είναι σχετικά πιο ήπιες και πιο ταξιδιάρικες. Η Σελήνη το Σάββατο θα βρίσκεται στο ζώδιο της έξαρσης της, δηλαδή στον Ταύρο, κάνοντας τις μέρες μέχρι την Κυριακή ιδανικές για να το ρίξουμε έξω και να ικανοποιήσουμε τις αισθήσεις μας.

Άλλωστε είναι οι πρώτες Απόκριες μετά από 3 χρόνια περιορισμών και δυσκολιών λόγω της πανδημίας. Η Σελήνη στον Ταύρο αγαπά το καλό φαγητό, το καλό κρασί, τις τέχνες, το άγγιγμα, τη συντροφικότητα και κυνηγά τις γήινες απολαύσεις με κάθε τρόπο. 

ΚΡΙΟΣ

Με πολύ διαφορετική ενέργεια έρχεται το τριήμερο της Αποκριάς αγαπητοί μου Κριοί. Ήδη φιλοξενείτε στο ζώδιο σας την Αφροδίτη και τον Δία, ένα δίδυμο που σας κάνει ακαταμάχητους στους άλλους, ανεβάζει τη διάθεση σας και σας οδηγεί να αναζητάτε τις απολαύσεις, την καλή ζωή, τις εξόδους με φίλους, αλλά και τις αγορές. Με τη Σελήνη στον Ταύρο το Σάββατο μπορεί να σας ανοίξει η όρεξη να ξοδέψετε προκειμένου να περάσετε καλά κι εκεί είναι που πρέπει να προσέξετε να έχετε μέτρο, γιατί εύκολα μπορεί να καταφύγετε σε υπερβολές.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο βρίσκει τη Σελήνη στο ζώδιο σας και με μια διάθεση να αλλάξετε παραστάσεις και να δείτε διαφορετικά τοπία, ανθρώπους που θα σας κάνουν να ξεφύγετε λίγο από τη ρουτίνα. Η μηνιαία συνάντηση της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να σας δημιουργεί μεγαλύτερη ανησυχία, ενώ δεν είναι απίθανο να έχετε και κάποια σύγκρουση με ένα άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον ή να έχετε ένα μεγάλο όγκο υποχρεώσεων που πρέπει να φέρετε εις πέρας πριν κάνετε τα πλάνα σας για τις Απόκριες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η παρουσία της Σελήνης στον Ταύρο σε όλη τη διάρκεια του Σαββάτου σας δημιουργεί τάσεις φυγής όχι αυτές που αναφέρονται βέβαια σε ένα ταξίδι, αλλά αυτές που θα επιθυμούσατε να φύγετε από τα προβλήματα και τις έγνοιες που σας βασανίζουν σε αυτή τη φάση. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να σας κάνουν κάπως ανήσυχους μέσα σας είτε με θέματα της δουλειάς είτε ακόμη και της υγείας για κάποιους, ενώ μπορεί πιο εύκολα να προχωράτε σε συμπεράσματα και να παίρνετε βιαστικές αποφάσεις. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ