Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Μπορεί να είμαστε πιο βιαστικοί στις μετακινήσεις μας, να έχουμε περισσότερο στρες

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας.

Η Σελήνη εξακολουθώντας την πορεία της στους Διδύμους τις πολύ πρωινές ώρες σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη και μας βάζει σε ένα διαφορετικό κλίμα και ίσως κάπως πιο φορτισμένο. Μπορεί να είμαστε πιο βιαστικοί στις μετακινήσεις μας, να έχουμε περισσότερο στρες ή απλώς να βιαζόμαστε να φτάσουμε στον προορισμό μας. Η επόμενη όψη της είναι το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα το μεσημέρι που δημιουργεί ένα αίσθημα σύγχυσης. Έτσι μπορεί να πούμε πράγματα που πιθανώς δεν εννοούμε ή να υπάρχει ένα κλίμα ασυνεννοησίας που ξεκινά κυρίως από μας τους ίδιους, καθώς δεν είναι εύκολο να συντονιστούν η λογική και οι επιταγές της καρδιάς μας. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη από τους Διδύμους είναι πιο φιλική προς το ζώδιο σας κι έχει να κάνει περισσότερο με την καθημερινότητα της δουλειάς, αλλά και το κομμάτι της επικοινωνίας. Τις πρωινές ώρες προσέξτε τη βιασύνη, ειδικά στην οδήγηση, αλλά και τις εντάσεις με συνεργάτες. Από το μεσημέρι κι έπειτα, καθώς φλερτάρει με το τετράγωνο προς τον Ποσειδώνα, πιθανώς να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση ή αίσθηση πίεσης ανάμεσα σε σας και τους συνεργάτες σας ή τους πελάτες σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Πιθανώς ακόμη να υπάρχει μια έντονη αύξηση στους ρυθμούς της ημέρας σας, πιθανώς όμως και κάποια ασάφεια ή σύγχυση που αφορά συζητήσεις, μετακινήσεις, το μεταφορικό σας μέσο, συμφωνίες ή σχέδια για το μέλλον. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα δεν πατά σε γερό υπόβαθρο και είναι λίγο ασαφής και ρευστή ως προς τα αποτελέσματα της τουλάχιστον μέχρι το βραδάκι. Η κόντρα της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας δυσκολέψει λίγο περισσότερο τις μεσημεριανές ώρες κι έπειτα. Αυτό μπορεί να το συνειδητοποιήσετε κυρίως σε δύο τομείς: στα επαγγελματικά και στα οικονομικά. Μάλλον είναι οι δύο τομείς που δεν μπορείτε να σχεδιάσετε τις παρακάτω κινήσεις σας με ευκολία, αφού κάποιος παράγοντας θα τροποποιεί την κατάσταση κάθε φορά. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και τις πρωινές ώρες σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη που μπορεί να σας δημιουργεί μεγαλύτερο στρες, αλλά και τάση βιασύνης. Από το μεσημέρι και μετά ξεκινά το φλερτ με τον Ποσειδώνα σε όψη τετραγώνου. Με αυτό τον τρόπο σας υποχρεώνει να δείτε τα τρωτά σας σημεία. Καταρχάς οφείλετε να προσέχετε τα θέματα υγείας. Η διαίσθηση σας θα είναι ανεπτυγμένη, αλλά το ίδιο και οι φοβίες ή τα άγχη που θα σας κατακλύζουν

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ