Θρήνος στα Τέμπη: Νεκρές οι δίδυμες αδελφές και η πρώτη ξαδέλφη τους - Είναι από πολύ γνωστή οικογένεια της Καλαμπάκας

Πρόκειται για πολύ γνωστή οικογένεια, με έντονη επιχειρηματική δράση στην πόλη.

Θρήνος στην Καλαμπάκα καθώς τρία κορίτσια, δυο δίδυμες αδελφές και η πρώτη του εξαδέλφη, φοιτήτριες, συγκαταλέγονται μεταξύ των νεκρών του τραγικού δυστυχήματος με τα τρένα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, trikalavoice.gr έχει γίνει ήδη η αναγνώρισή τους, ενώ η είδηση έχει βυθίσει στο πένθος την Καλαμπάκα καθώς πρόκειται για πολύ γνωστή οικογένεια, με έντονη επιχειρηματική δράση στην πόλη.

Oι δίδυμες αδελφές Θώμη και Χρύσα Πλακιά και η πρώτη τους ξαδέλφη Αναστασία ταυτοποιήθηκαν με την μέθοδο του DNA.

Οι εικοσάχρονες που σπούδαζαν στην Θεσσαλονίκη πέρασαν το τριήμερο της Αποκριάς μαζί με τις οικογένειες τους στον τόπο καταγωγής τους, το Κστράκι, λίγο έξω από την Καλαμπάκα.

Οι γονείς τους Νίκος και Δημήτρης Πλακιάς, ιδιοκτήτες της γνωστής ταβέρνας «Γαρδένια» στο Καστράκι, μόλις έμαθαν τα νέα για το δυστύχημα όπου δυστυχώς μετά από ατελείωτες ώρες αγωνίας χρειάστηκε να δώσουν DNA υλικό προκειμένου να πιστοποιηθούν ότι οι τρεις σοροί ανήκουν στις νεαρές κοπέλες.

Τα δυο αδέλφια είναι γνωστά και στον αθλητικό κόσμο της Θεσσαλίας, καθώς ο Νίκος ήταν επί σειρά ετών αρχηγός και «δεκάρι» της ομάδας του «Βράχου» και ο Δημήτρης παράγοντας της ίδιας ομάδας.

 

Διαβάστε ακόμη: Εμμανουέλα Κατζουράκη: Σώθηκε από θαύμα η παγκόσμια πρωταθλήτρια σκοποβολής – Ήταν μέσα στο τρένο, τι λέει η μητέρα της

 

Στο μεταξύ ο απολογισμός της τραγωδίας είναι θλιβερός. Οι νεκροί αυξάνονται συνεχώς, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες στο σημείο της τραγωδίας.

Σημειώνεται ότι με απόφαση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη έχει κηρυχθεί τριήμερο εθνικό πένθος στη χώρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ