Έξωση έκανε ο βασιλιάς Κάρολος στο γιο του Χάρι και τη γυναίκα του Μέγκαν- Η κόκκινη γραμμή για το Frogmore Cottage

Τις συνέπειες της συγκρουσιακής πορείας που επέλεξαν με τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας βιώνουν πλέον ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ καθώς ο βασιλιάς Κάρολος αποφάσισε να τους κάνει έξωση από το σπίτι τους στην Αγγλία.


instagram @royalnewsnetwork

Με το εκρηκτικό αποκαλυπτικό βιβλίο του με τίτλο “Spare” , τις αμφιλεγόμενες συνεντεύξεις του καθώς και το πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ του Netflix, ο πρίγκιπας Χάρι έχει πυροδοτήσει μια χιονοστιβάδα αγανάκτησης στη Βρετανία.

Η κοινή γνώμη περίμενε εδώ και καιρό μια δήλωση ή αντίδραση από τη βασιλική οικογένεια και τώρα ο βασιλιάς Κάρολος φέρεται, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Sun», να αποφάσισε να διώξει τον πρίγκιπας Χάρι και τη νύφη του, Μέγκαν από το σπίτι τους, το Frogmore Cottage, στην Αγγλία.

Όπως αποκάλυψε επίσης ένας γνώστης του θέματος στην "Page Six", ο βασιλιάς Κάρολος ξεκίνησε τη «διαδικασία έξωσης» τον Ιανουάριο - την επομένη της κυκλοφορίας των εκρηκτικών απομνημονευμάτων του πρίγκιπα Χάρι, χωρίς να προσφέρει κάποια εναλλατική στους Σάσεξ. «Αυτή η έξωση θα σηματοδοτήσει σίγουρα το τέλος του χρόνου του Χάρι και της Μέγκαν στην Αγγλία», ανέφερε η Sun επικαλούμενη μια ανώνυμη πηγή.

Διαβάστε ακόμη: Η εντυπωσιακή Εύα με την οποία ο Κάρολος απάτησε και την Καμίλα - Πεθερά της Σουηδέζας πριγκίπισσας Μαντλέν (φωτό)

Ο πρίγκιπας Άντριου θα μετακομίσει στο σπίτι των Χάρι και Μέγκαν

Ο πρίγκιπας Χάρι και η δούκισα του Σάσεξ, Μέγκαν είχαν λάβει το 2018 το Frogmore Cottage ως γαμήλιο δώρο από την βασίλισσα Ελισάβετ. Δύο χρόνια αργότερα, ωστόσο, το εγκατέλειψαν και μετακόμισαν στις ΗΠΑ. Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ φέρονται να τους τους έστειλαν την ειδοποίηση της έξωσης μετά τις σκανδαλώδεις αποκαλύψεις τους και οι δυο τους λέγεται ότι σχεδιάζουν την αποστολή ακτοπλοϊκώς των υπαρχόντων τους από το κτήμα Ουίνδσορ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ