Μιμή Ντενίση για την τραγωδία στα Τέμπη: Τι άδικος χαμός, μάτωσε η καρδιά μου – Η οργισμένη ανάρτηση

«Με σκεπτικό πάμε κ βλέπουμε», τα τρία αναπάντητα ερωτήματα που βάζει η ηθοποιός

Η ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο, το οποίο θρηνεί την απώλεια δεκάδων ανθρώπων, οι οποίοι το μοιραίο βράδυ της Τρίτης (28/02), επέβαιναν στην αμαξοστοιχία Intercity 62 που συγκρούστηκε μετωπικά με εμπορική αμαξοστοιχία.

Μηνύματα συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων, αλλά και μηνύματα οργής έχουν κατακλύσει τις τελευταίες ώρες το διαδίκτυο. Σχετικές αναρτήσεις πραγματοποίησαν και διάφοροι Έλληνες celebrities και αθλητές στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ανάμεσά τους και η Μιμή Ντενίση, η οποία το απόγευμα της Τετάρτης (01/03) δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο, που συνοδευόταν από τη γαλανόλευκη σημαία και το σύμβολο πένθους.

«Πώς να πω καλό μήνα έτσι όπως μπήκε!! Τι άδικος χαμός!! Τι τραγωδία για τις οικογένειες!!! Μάτωσε η καρδιά μου. Αλλά θύμωσα και πολύ. Γιατί δεν χρησιμοποιούσαν τα μηχανήματα ηλεκτρονικού ελέγχου; Πώς μπορεί να βασίζονται σ έναν άνθρωπο, στον σταθμάρχη το 2023; Πώς μπορεί να ξεκινούν τρένα που έχουν προβλήματα;

Με σκεπτικό πάμε κ βλέπουμε!!!! Δεν είναι θέμα μιας κυβέρνησης. Είναι παντοτινό!! Χρειάζονται πιο άξιοι άνθρωποι σε όλες τις θέσεις, χρειάζεται πολύ καλύτερο δημόσιο. Χρειάζεται αξιοκρατία. Μεγάλο πλήγμα. Μεγάλο πένθος. Συλλυπητήρια στις οικογένειες», έγραψε χαρακτηριστικά η Μιμή Ντενίση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ