Ιατροδικαστής Λάρισας Ρουμπίνη Λεοντάρη : 57 νεκροί και 10 σάκοι με ανθρώπινα μέλη – 56 αγνοούμενοι σύμφωνα με την αστυνομία

Η κα Λεοντάρη επιβεβαίωσε ότι όλα τα θύματα είναι νέοι άνθρωποι από 18 έως 35 ετών

Η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας, Ρουμπίνη Λεοντάρη αποκάλυψε τον αριθμό των νεκρών και έδωσε πληροφορίες για τον τελικό αριθμό που όπως όλα δείχνουν θα αυξηθεί.

Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή «Live News» οι νεκροί που είναι στο νεκροτομείο είναι 57, ενώ υπάρχουν και ακόμα 10 σάκοι με ανθρώπινα μέλη. Όπως διευκρίνισε το γεγονός ότι υπάρχουν 10 σάκοι δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα έχουμε ακόμα 10 νεκρούς. Θα γίνει ταυτοποίηση με έλεγχο DNA ώστε να δούνε αν τα μέλη ανήκουν σε ήδη καταμετρημένους νεκρούς, εκτίμησε όμως ότι ο αριθμός των νεκρών θα ξεπεράσει τους 60.

Η όλη διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί κατά 90% σήμερα, όπως τόνισε η κυρία Λεοντάρη και πρόσθεσε ότι έχουν αποδοθεί  14 σοροί στις οικογένειές τους. «Σκοπός μας είναι να αποδοθούν όπως πρέπει οι σοροί» πρόσθεσε. Ακόμα επιβεβαίωσε και τις ηλικίες των θυμάτων: «Είναι νέοι άνθρωποι 18 έως 30 ή 35 ετών».

Δείτε τι είπε

 

Λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις της κα Λεοντάρη, η επίσημη ανακοίνωση από την Πυροσβεστική επιβεβαίωσε τον αριθμό των 57 νεκρών, ενώ η εεκπρόσωπος της Αστυνομίας δλγλωσε ότι υπάρχουν αναφορές για 56 αγνοούμενους.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ