"Καλόν παράδεισο": Το μήνυμα για την νεκρή Ιφιγένεια - Ήταν 22 ετών και ταξίδευε με το αγόρι της

Την αναζητούσαν οι γονείς της. Ταυτοποιήθηκε με τη μέθοδο του DNA...

Η αγωνία της οικογένειας για την τύχη της 22χρονης Ιφιγένειας έληξε και έδωσε τη θέση της στην οδύνη, αφού ταυτοποιήθηκε η σορός της άτυχης κοπέλας, που επέβαινε στο μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη.

Σύμφωνα με ανάρτηση του δικηγόρου της οικογένειας, η Ιφιγένεια συγκαταλέγεται ανάμεσα στις σορούς που εντοπίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λάρισας για αναγνώριση.

"Δυστυχώς, η άτυχη 23χρονη Ιφιγένεια είναι νεκρή καθότι προ ολίγου ταυτοποιήθηκε η σορός της με τη μέθοδο του DNA. Καλόν παράδεισο να έχει", έγραψε.

Μέχρι τώρα, οι συγγενείς της την αναζητούσαν από την ώρα που έγινε το δυστύχημα, χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

 

 

Δείτε επίσης:. Συγκλονίζει η ανάρτηση της συντρόφου του μηχανοδηγού: «Σε περιμένω να γυρίσεις, να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα»

Σύμφωνα με την αδερφή της, που μίλησε στον ΑΝΤ1, η 22χρονη ταξίδευε στο βαγόνι 3 και θα κατέβαινε στο Πλατύ.

"Είναι πολύ δύσκολο" είπε, κλαίγοντας η νεαρή κοπέλα, η οποία δήλωσε ότι μίλησε με την αδρφή της προτού ανέβει στο τρένο. Στη συνέχεια, η 22χρονη πήρε τηλέφωνο τη μητέρα της κατά τη διάρκεια της διαδρομής, λέγοντάς της ότι είναι καλά και ότι ταξιδεύει μαζί με το αγόρι της.

 

 

"Κανείς δεν μας ενημέρωσε. Το μάθαμε από τον αδερφό του αγοριού της" συνέχισε, εμφανώς ταραγμένη, υπογραμμίζοντας ότι το αγόρι της αδερφής της βρέθηκε. "Είναι καλά. Με ένα σοβαρό έγκαυμα στο χέρι αλλά είναι καλά" σημείωσε, εξηγώντας ότι το νεαρό αγόρι απεγκλώβισαν οι πυροσβέστες.

"Κανείς δεν μας βοηθάει. Οι γονείς μου πήγαν στη Λάρισα. Τους διώξανε. Πήραν DNA και τους διώξανε" συνέχισε, επισημαίνοντας ότι η αδερφή της είχε ολοκληρώσει σπουδές τουριστικών στη Ρόδο και το καλοκαίρι είχε πάρει το πτυχίο της.

"Μου έχουν στείλει μήνυμα 100 άτομα ότι η αδελφή μου έχει κατέβει από το τρένο. Μετά πού πήγε; Ποιος μπορεί να μας πει πού πήγε. Πού είναι; Εάν είναι καλά, δεν είναι καλά, δεν ξέρουμε" κατέληξε..

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ