Aυτή η πολυχρηστική τσάντα που έχει φανατίσει τοTikTok επέστρεψε! Ποιο είναι το αξεσουάρ με τους εκατοντάδες followers; (φωτο)

Το πιο hot κομμάτι είναι και πάλι σε απόθεμα! Ακόμα το σκέφτεστε;

Μας αρέσει ο τρόπος με τον οποίο το TikTok μας δείχνει προς την κατεύθυνση των τελευταίων τάσεων, αλλά η διαφημιστική εκστρατεία μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση.

Το περασμένο καλοκαίρι, η τσάντα Gabine Crossbody  Charles and Keith έγινε το αξεσουάρ επιλογής στην πλατφόρμα των social media. Ως αποτέλεσμα αυτής της δημοτικότητας, εξαντλήθηκε αμέσως. Ήταν σχεδόν αδύνατο να την ξανα βρείς. 

Τώρα, ωστόσο, είναι και πάλι σε απόθεμα - αλλά θα ήταν καλύτερα να βιαστείτε-!

 

 

Μπορεί να φορεθεί με αμέτρητους τρόπους.Περάστε το παχύτερο δερμάτινο λουράκι από την πλάτη για να το μετατρέψετε σε τσάντα ζώνης ή διατηρήστε το απλό και στερεώστε το στο μακρύ λουράκι για μια ρυθμιζόμενη χιαστί ή μίνι τσάντα ώμου. Εναλλακτικά, μπορείτε να βάλετε το λουράκι της αλυσίδας σε χρυσό τόνο που λειτουργεί ακόμη και ως κομψό κολιέ ή βραχιόλι. Δεν είναι μόνο ένα εξαιρετικό κομμάτι, είναι επίσης προσιτό. Την Gabine Crossbody Charles and Keith θα σας κοστίσει 65 £ (73,46 ευρω), που είναι καλή τιμή δεδομένης της τιμής παρόμοιων κομματιών στην αγορά. 

H δημιουργός του TikTok Daneel CB συμφωνεί ξεκάθαρα, εκφράζοντας τη χαρά της σε ένα πρόσφατο βίντεο. «Απλώς χρειαζόμουν μια νέα τσάντα χιαστί, αλλά δεν ήξερα ότι θα άλλαζε τη ζωή μου», λέει, προσθέτοντας «Δεν μπορώ να ξεπεράσω την ποιότητα για την τιμή», στη λεζάντα. Άλλοι επέδειξαν τους διάφορους τρόπους για να προσαρμόσουν την Gabine σε κάθε ντύσιμο, με την blogger Just Jully να ισχυρίζεται ότι είναι «τρελή εμμονή» με το ευέλικτο κομμάτι.

 

@just.jully as always I put the brand details in the caption for you guys?? and no this is not sponsored I’m just wildly obsessed #fashiontiktok #charlesandkeith @CHARLES & KEITH ♬ Classical Music - Classical Music

 

Με συνθετικό δέρμα, είναι κατάλληλο για vegans. Χωράει επίσης άνετα ένα τυπικό iPhone, καθώς και άλλα απαραίτητα πράγματα όπως κλειδιά και κάρτες. Οι κάτοχοι μεγάλων κινητών δε χρειάζεται να αγχώνονται πλέον και όπως γράφει και το metro.co.uk δείτε το και σαν αξεσουάρ!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ