Bruce Willis: "Σαστισμένος" στην πρώτη δημόσια έξοδο μετά τη διάγνωση της μετωποκροταφικής άνοιας

Σαστισμένος με τους φωτογράφους ο 68χρονος και οι φίλοι του λειτούργησαν σαν ανθρώπινη ασπίδα προσπαθώντας να τον κρύψουν όσο καλύτερα μπορούσαν. 

Ο Bruce Willis εμφανίστηκε δημόσια για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση της οικογένειάς του ότι έχει διαγνωστεί με μετωποκροταφική άνοια. Σε φωτογραφίες και βίντεο που εξασφάλισε η Daily Mail, ο 68χρονος (σε λίγες ημέρες) ηθοποιός του «Die Hard» απαθανατίστηκε με δύο φίλους του στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια την Πέμπτη (2/3). Φορώντας γκρι σκουφάκι, μπλε φούτερ και μαύρο παντελόνι έμοιαζε σαστισμένος με τους φωτογράφους όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε στον ξένο Τύπο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bruce Willis (@brucewillisbw)

Διαβάστε ακόμη: Ο Bruce Willis διαγνώστηκε με αφασία: Δυσκολεύεται να μιλήσει, να εκφραστεί, να γράψει - Παύει να δουλεύει (βίντεο)

Φαίνεται πως οι φίλοι του «λειτούργησαν σαν ανθρώπινη ασπίδα προσπαθώντας να τον κρύψουν όσο καλύτερα μπορούσαν», αναφέρει το άρθρο της Daily Mail, συμπληρώνοντας πως ο ίδιος δεν φάνηκε να καταλαβαίνει την αντίδρασή τους.

Το ίδιο άρθρο αναφέρει πως ο ηθοποιός προχώρησε αρχικά μπροστά και στη συνέχεια ένας από τους δύο άνδρες που τον συνόδευαν παρενέβη εκ νέου και τον οδήγησε προς το αυτοκίνητο προκειμένου να αποχωρήσουν.

Διαβάστε ακόμη: Όταν είχα πάρει συνέντευξη από τον Bruce Willis: Μου μίλησε για τα μαθητικά του χρόνια, τις κόρες του - Μικρός ήταν κεκές (βίντεο)

Θυμίζουμε πως στις 19 Μαρτίου ο ηθοποιός θα γιορτάσει τα 68α γενέθλιά του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ