Τέμπη: Θρήνος στη κηδεία του 54χρονου αστυνομικού και του 15χρονου γιου του (φωτό - βίντεο)

Το τελευταίο «αντίο» στον 54χρονο αστυνομικό και τον 15χρονο γιο του είπαν συγγενείς και φίλοι στο Κορδελιό.

Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί είπαν το τελευταίο «αντίο» στον 54χρονο αστυνομικό Βαγγέλη Μπουρνάζη και τον 15χρονο γιο του στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης.

Πολλά ήταν τα στεφάνια που εστάλησαν στη μνήμη των δύο θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, ενώ το κλίμα, όπως είναι φυσικό, ήταν πολύ βαρύ.

Oικογένεια, συγγενείς φίλοι αλλά και μαθητές όπως και συμμαθητές του νεαρού Παναγιώτη, παρευρέθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, προκειμένου να τον αποχαιρετήσουν. 

Νωρίτερα, τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία, με την ταφή να πραγματοποιείται στα κοιμητήρια του Ευόσμου.

Δείτε επίσης: Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Παιδάκι μου, παιδάκι μου» - Λύγισε η μητέρα της 50χρονης Μαίρης στην κηδεία

 

Thesstoday

Υπενθυμίζεται πως, ο 54χρονος μαζί με τον ανήλικο γιο του επέστρεφαν στη Θεσσαλονίκη από την Αθήνα καθώς είχε καημό να δει την εγγονή του, την τριών μηνών κορούλα του μεγάλου του γιου. Το ακόμα πιο τραγικό είναι πως πριν από δύο χρόνια είχε χάσει τη σύζυγό του από καρκίνο.

eurokinissi

«Τα παιδιά μας θέλουμε να μεταφέρονται με ασφάλεια στις εκδρομές τους»

Από την πλευρά του, ο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Γονέων Κεντρικής Μακεδονίας, Θανάσης Κοκονάς, δήλωσε «εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του μαθητή που έχασε την ζωή του, αλλά και όλων των θυμάτων.  Πρέπει εδώ και τώρα να υπάρξουν ειδικοί ψυχολόγοι μέσα στο σχολείο του μαθητή, για να βοηθήσουν τους εκπαιδευτικούς και τους συμμαθητές τους να βρεθούν την επόμενη μέρα ξανά στο σχολείο.  Θέλουμε να μην μείνει κανένα ερώτημα αναπάντητο για αυτό το έγκλημα που έγινε στα Τέμπη, τα παιδιά μας θέλουμε να μεταφέρονται με ασφάλεια σε εκδρομές τους».

Δείτε περισσότερες φωτό στο slide show

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ