Τραγωδία στα Τέμπη: Κηδεύτηκαν σε στενό οικογενειακό κύκλο τα τρία κορίτσια από την Καλαμπάκα

Ανείπωτος θρήνος στις κηδείες των τριών κοριτσιών που σκοτώθηκαν, στο πρώτο ταξίδι τους με τρένο στα Τέμπη. 

Στο πένθος έχουν βυθιστεί το Καστράκι και η περιοχή της Καλαμπάκας, για το χαμό των τριών κοριτσιών, που βρήκαν τραγικό θάνατο στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Οι δίδυμες αδερφές και η ξαδέρφη τους, βρίσκονταν στο κυλικείο την ώρα που τα τρένα συγκρούστηκαν στα Τέμπη επειδή δεν υπήρχαν θέσεις στο πέμπτο βαγόνι που είχαν βγάλει εισιτήρια. Οι τρεις κοπέλες σκοτώθηκαν ακαριαία και η τραγική είδηση βύθισε στο πένθος τον τόπο καταγωγής τους, την Καλαμπάκα.

Εκεί που το πρωί, οι γονείς και οι στενοί συγγενείς τους, οδήγησαν τις αδικοχαμένες κοπέλες στην τελευταία τους κατοικία. Λόγια παρηγοριάς είναι αδύνατον να βρεθούν και να ειπωθούν αυτές τις δύσκολες ώρες.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Τrikalanews.gr, το δράμα της οικογένειας τους κορυφώθηκε στο Καστράκι Καλαμπάκας, όπου έγινε η νεκρώσιμη ακολουθία στο εκκλησάκι του Κοιμητηρίου Καστρακίου. Επιθυμία της οικογένειας που έγινε σεβαστή από συμπολίτες και ΜΜΕ, ήταν ο τελευταίος αποχαιρετισμός των τριών κοριτσιών, να γίνει χωρίς την παρουσία κόσμου παρά μόνο των στενών συγγενών.

Τέμπη: «Οι οικογένειες δεν θα κάνουν κηδείες, τα παιδιά είναι εξαϋλωμένα»

Γροθιά στο στομάχι ήταν η δήλωση που έκανε τις προηγούμενες ημέρες ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση των δύο οικογενειών από το Καστράκι. «Οι οικογένειες δεν θα κάνουν κηδείες. Είναι εξαϋλωμένα τα παιδιά», δήλωσε ο δικηγόρος μιλώντας στα Παραπολιτικά 90.1. Αποκάλυψε επίσης πως οι γονείς των κοριτσιών αντί για τάφους θα ανεγείρουν μία εκκλησία στην περιοχή.

Οι 20χρονες Θώμη (φοιτήτρια Φαρμακευτικής) και Χρύσα Πλακιά και η πρώτη τους ξαδέλφη Αναστασία Πλακιά (φοιτήτρια Αισθητικής) σπούδαζαν στη Θεσσαλονίκη και το τριήμερο της Αποκριάς αποφάσισαν να το περάσουν μαζί με τις οικογένειες τους στον τόπο καταγωγής τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ