Florence Pugh: Η απόλυτη διαφάνεια στην ωραιότερη φούστα που είδαμε φέτος - στην επίδειξη του Valentino

Συνδύασε το athleisure στυλ με την τάση του lingerie.

Από τo free the nipple μέχρι το ξεγύμνωμα του πισινού της.

Μήνες αφότου έκανε θραύση στο διαδίκτυο με ένα ροζ διαφανές φόρεμα (χωρίς σουτιέν) στην επίδειξη υψηλής ραπτικής του Valentino στη Ρώμη, η Florence Pugh βρέθηκε στην τελευταία συλλογή του οίκου την Κυριακή με ένα παρόμοιο διαφανές στυλ.

Η 27χρονη ηθοποιός του "Don't Worry Darling" παρακολούθησε την παρουσίαση της Εβδομάδας Μόδας του Valentino στο Παρίσι φορώντας ένα γκρι φούτερ με κολάρο με κοσμήματα, το οποίο συνδύασε με μια διάφανη φούστα με παγιέτες. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Florence Pugh (@florencepugh)

Η Βρετανίδα καλλονή έπιασε τα μαλλιά της σε κότσο για να αναδείξει καλύτερα το κρυστάλλινο κολιέ της και επέλεξε διαμαντένια κοσμήματα από την Tiffany & Co. , προσθέτοντας σκουλαρίκια Tiffany Victoria (4. 100 δολάρια) μαζί με ένα δαχτυλίδι (19. 500 δολάρια) και ένα βραχιόλι (20. 000 δολάρια) από την ίδια συλλογή.

Να σημειώσουμε πως στο περσινό Haute Couture σόου του οίκου Valentino, η ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα sheer φούξια μάξι φόρεμα.

Αυτό που ενόχλησε απίστευτα τον κόσμο του Instagram ήταν το γεγονός ότι αποφάσισε να φορέσει ένα διάφανο φόρεμα ενώ έχει μικρό στήθος. «Έχω ζήσει το σώμα μου για πολύ καιρό. Γνωρίζω το μέγεθος του στήθους μου και δεν το φοβάμαι. Το πιο ανησυχητικό είναι… Γιατί φοβάστε τόσο πολύ τα στήθη; Μικρά; Μεγάλα; Αριστερό; Δεξί; Μόνο ένα; Ενδεχομένως κανένα; Τι. Είναι. Τόσο. Τρομακτικό.», είχε γράψει μεταξύ άλλων στη λεζάντα μιας σχετικής ανάρτησης στο Instagram της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ