Τραγωδία στα Τέμπη: ''Παναγία μου, το παιδί μου'' - Έτσι έμαθαν οι γονείς του μηχανοδηγού για τη μοιραία σύγκρουση - ''Κατάλαβα ότι δεν έμεινε τίποτα από αυτόν ''(βίντεο)

Δείτε τι είπε ο πατέρας του

Στη στιγμή που έμαθε ο ίδιος και η γυναίκα του για το δυστύχημα με τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη στο οποίο έχασε τη ζωή του ο γιος τους, Σπύρος Βούλγαρης, αναφέρθηκε ο πατέρας του μηχανοδηγού της μοιραίας εμπορικής αμαξοστοιχίας.

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βούλγαρη, ο γιος του Σπύρος έφευγε πάντα στις 9 το βράδυ από τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα. Η περιγραφή του για τη στιγμή που ο ίδιος και η γυναίκα του συνειδητοποίησαν πως έχει αφήσει την τελευταία του πνοή είναι συγκλονιστική.

«Τον παίρνω στις 8:50 και του λέω ''έλα ρε μεγάλε, τι έγινε, θα φύγεις κανονικά ή έχεις καμιά καθυστέρηση;''. Μου λέει ''μπαμπά, επειδή τρέχω να υπογράψω τα χαρτιά, σε παίρνω σε δύο λεπτά''. Πράγματι, με πήρε μετά από δύο λεπτά και μου είπε ''μπαμπά, έτοιμος, ξεκινάω στις 9 για την Αθήνα.

Του είπα ''αγόρι μου, καλό ταξίδι και ενδιάμεσα αν μπορείς στείλε ένα μήνυμα στο κινητό, να ξέρουμε πού βρίσκεσαι''. Εγώ με τη σύζυγό ήμασταν στο σπίτι στην Αθήνα, γιατί η σύζυγος δουλεύει στο υπουργείο Οικονομικών και την Τετάρτη έπρεπε να πάει στη δουλειά της».

 

 

Και συνεχίζει: «Χαζεύαμε στην τηλεόραση, η σύζυγος πήγε να ξαπλώσει κατά τις 11:30 και είχε την τηλεόραση ανοικτή και χάζευε για να την πάρει ο ύπνος. Κάποια στιγμή ακούω μέσα από την κρεβατοκάμαρα: ''Παναγία μου, το παιδί μου!''. Πετάγομαι και πηγαίνω στο δωμάτιο, της λέω ''τι έγινε;''.

Και μου λέει ''έγινε δυστύχημα στα Τέμπη, επιβατικό με το εμπορικό του γιου μας, ήταν μέσα''. Παίρνω κατευθείαν το κινητό του γιου μου και από τη στιγμή που καταλαβαίνω πως είναι τελείως νεκρό, κατάλαβα ότι ο γιος μου δεν είναι πλέον στη ζωή και δεν ξέρω και τι θα έχει μείνει από αυτόν»...

Ο κ. Βούλγαρης αναφέρθηκε, επίσης, στα λάθη του σταθμάρχη αλλά και του μηχανοδηγού της επιβατικής αμαξοστοιχίας, λέγοντας πάντως «δεν καταδικάζω κανέναν, τα έχει αναλάβει η Δικαιοσύνη αυτά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ