Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Πέμπτη είναι μια θετική μέρα να κλείσετε ραντεβού να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και την εμφάνιση σας

Αναλυτικά τα άστρα...

Η Σελήνη περνάει όλη τη μέρα της στο ζώδιο που κυβερνά η Αφροδίτη, δηλαδή στον Ζυγό, δίνοντας έμφαση στις σχέσεις, την αρμονία, την κοινωνικότητα, την αισθητική και την ομορφιά. Η Πέμπτη είναι μια θετική μέρα να κλείσετε ραντεβού να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και την εμφάνιση σας, να κανονίσετε μια έξοδο με φίλους για ένα δείπνο σε ένα όμορφο μέρος, αλλά και να κάνετε σοβαρές συζητήσεις σε θέματα επαγγελματικών.

ΚΡΙΟΣ

Μια σούπερ κοινωνική μέρα για σας είναι η Πέμπτη, με τη Σελήνη απέναντι σας στον τομέα των σχέσεων να δημιουργεί μια αρκετά ευχάριστη ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σας και τους φίλους σας, αλλά και τον σύντροφο σας. Είναι η ιδανική μέρα για να κανονίσετε μια έξοδο, να κάνετε πλάνα ίσως μαζί τους για το Σαββατοκύριακο και γενικά να περάσετε όμορφα στις επαφές σας με τους άλλους. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ζυγό σε όλη τη διάρκεια της μέρας ωθώντας την προσοχή σας σε θέματα της καθημερινότητας της δουλειάς σας, στις σχέσεις με συνεργάτες ή στους ανθρώπους που μπορεί να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε σας. Μολονότι θα έχετε αρκετά πράγματα να κάνετε και το πρόγραμμα σας θα είναι γεμάτο με υποχρεώσεις, έχει μια ευκολία η σημερινή μέρα και μια καλή ροή, έτσι οι δουλειές σας θα γίνονται ανεμπόδιστα ως επί το πλείστον. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού μέσα στον πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό τομέα του ωροσκοπίου σας ξυπνά το παιδί που κρύβετε μέσα σας, που θέλει να ανακαλύψει, να παίξει, να γελάσει, να νιώσει περισσότερη ξενοιασιά. Αν δεν έχετε πολλές υποχρεώσεις είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να χαλαρώσετε και να ικανοποιήσετε και τις πιο τρελές σας επιθυμίες. 

Αναλυτικά οι ημερήσεις προβλέψεις στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ