Η Tatiana Blatnik γιορτάζει τον κούκλο, μεγαλύτερο αδελφό της- Ποιος είναι ο Boris Blatnik;

"Είσαι ο υπερήρωας μου"

Με μία ανάρτηση στο instagram αποφάσισε η Tatiana Blatnik να μοιραστεί τα γενέθλια του μεγαλύτερου αδελφού της, Boris.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Blatnik (@tatianablatnik)

"Σήμερα σε γιορτάζω και ευχαριστώ τον Θεό που σε πήρα για μεγαλύτερο αδερφό μου. Θα μοιραστώ λίγα λόγια για εσένα που με βοήθησες να τα βγάλω πέρα όταν χρειάστηκα βοήθεια", γράφει στην λεζάντα.

"Πρώτα απ 'όλα - ενσωματώνεις τη δύναμη - στο μυαλό και το σώμα και με εμπνέεις να γίνω πιο δυνατή. Η πειθαρχία σου, η επιθυμία σου, για να γίνεις καλύτερος ποτέ δεν έφυγαν. Πάντα με σηκώνατε ξανά στα πόδια μου όταν ήθελα να τα παρατήσω (από έναν αγώνα σκι μέχρι συναισθηματικά δράματα). Τώρα που η "ψυχική ικανότητα" είναι ένας όρος που χρησιμοποιούμε, συνειδητοποιώ ότι είναι αυτό που ασκούσατε πάντα", συμπληρώνει.


instagram @tatianablatnik

"Ως παιδί, όταν δεν μπορούσα να κοιμηθώ και έβλεπα εφιάλτες, με ηρεμούσες και μου μιλούσες μέχρι να κοιμηθώ… Και καθώς μεγαλώσαμε - το μόνο πράγμα που λέγαμε πάντα είναι:«Το άγχος είναι επιλογή. Είναι μια αντίδραση σε μια κατάσταση και πρέπει να εκπαιδεύσεις το μυαλό σου να μην αντιδρά αρνητικά… και να είσαι εσύ Τάτι». Πάντα ήσουν ΕΣΥ.Κάθε φορά που βρίσκομαι κοντά σου νιώθω περισσότερο σαν εμένα γιατί δεν σε νοιάζει τι σκέφτονται οι άνθρωποι - και μου αρέσει αυτό σε σένα. Είσαι αληθινός. Και όμως είσαι επίσης τόσο κοντά όσο γίνεται με έναν υπερήρωα!!", λέει η Τatiana Blatnik.


 
"Θα μπορούσα να γράψω ένα βιβλίο για το πόσο περήφανη είμαι που σε αποκαλώ αδερφό μου. Ευχαριστώ επίσης την καταπληκτική μας "mamasita" που μας κράτησε τόσο κοντά, γιατί όπου κι αν βρισκόμαστε, όταν σε βλέπω νιώθω ότι είμαι σπίτι και ασφαλής.Πηγαίνε να κατακτήσεις τον κόσμο, με τον τρόπο που πηδάς τα νερά της Αρκτικής κάτω από το μηδέν και κάνεις σκι άφοβα σε οποιαδήποτε πλαγιά…Σου εύχομαι την καλύτερη χρονιά μπροστά σου, από την Ελλάδα στην Ιαπωνία και όχι μόνο - σου αξίζουν όλα και περισσότερα - είσαι ο καλύτερος μπαμπάς, φίλος και αδερφός.. Σε αγαπώ πάντα! Χρόνια Πολλά αδερφέ μου."
, γράφει κλείνοντας.

"Είσαι ο υπερήρωάς μου"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ