Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Αλλαγές στο ημερήσιο πρόγραμμα μας ή και κάποια απρόοπτα

Δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Σήμερα Κυριακή η Σελήνη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ουρανό, δημιουργώντας ένα πιο νευρικό σκηνικό για τα ζώδια της σταθερής ομάδας (Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό και Υδροχόο) και κυρίως τους γεννημένους στο μέσο του δευτέρου δεκαημέρου. Εσείς που εκπροσωπείτε αυτά τα ζώδια ή έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια, πρέπει να προσέξετε πώς επικοινωνείτε με τους άλλους, να μην ανεβάσετε τόνους σε συζητήσεις κι επίσης να προσέχετε και στη συμπεριφορά σας όταν οδηγείτε. Πιθανώς να έχετε αλλαγές στο ημερήσιο πρόγραμμα σας ή και κάποια απρόοπτα.

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη από το ζώδιο σας συναντά τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη εξαγώνου κι αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για τη διάθεση, τις σχέσεις σας, τις φιλίες σας, αλλά και τους στόχους που έχετε. Ιδιαίτερα επικοινωνιακή μέρα το Σάββατο και καλά θα κάνετε να την αξιοποιήσετε με θάρρος και γενναιότητα. Αν σκεφτόσασταν να κάνετε μια συζήτηση είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά και να είστε βέβαιοι ότι οι άλλοι θα σας ακούσουν με προσοχή και θα είναι δεκτικοί απέναντι σας, το Σάββατο σας ευνοεί ιδιαίτερα. Μην χάσετε την ευκαιρία. Εξαιρετική μέρα και για την ερωτική σας ζωή, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Τα θέματα μιας ερωτικής σχέσης ή τα οικονομικά μιας συνεργασίας ή και τα κοινά οικονομικά που έχετε με τον σύντροφό σας μπορεί να σας απασχολήσουν ιδιαίτερα την Κυριακή. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι να βιαστείτε. Μολονότι οι όψεις της Σελήνης είναι πιεστικές και σας καλούν για άμεσες λύσεις, εσείς δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λειτουργήσετε παρορμητικά και να πάρετε μια πολύ σημαντική οικονομική απόφαση την οποία ίσως μετανιώσετε αργότερα. Καλύτερα να εξερευνήσετε πιο βαθιά τα θέματα σας, να κερδίσετε χρόνο και να τα δείτε στην πορεία του μήνα

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο σας θέλει εστιασμένους και συγκεντρωμένους στις υποχρεώσεις απέναντι στους άλλους και σας δίνει και στοιχεία σε σχέση με ποια πράγματα πρέπει να βελτιώσετε στον επαγγελματικό τομέα προκειμένου να κάνετε ένα επαγγελματικό σας όνειρο πραγματικότητα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μη διασπαστεί η προσοχή σας σε διάφορα πράγματα εκτός αυτών που έχετε ως στόχο να ολοκληρώσετε. Ακόμη είναι πιθανόν να ασχοληθείτε ή να έχετε μια συζήτηση με ένα σημαντικό άτομο στη ζωή σας. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη μπορεί να φέρει και μια οικονομική ευκαιρία εκεί που δεν το περιμένατε, ενώ το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να δώσει λύσεις σε κάποια προβλήματα. Η Κυριακή ξεκινά με μεγαλύτερη ένταση και πίεση, καθώς η Σελήνη απέναντι σας στον Σκορπιό σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό στο ζώδιο σας και μπορεί να σας αγχώσει είτε σε μια προσωπική σχέση είτε και σε κάποια επαγγελματική κατάσταση με μια απρόοπτη εξέλιξη. Ευτυχώς μέχρι το βράδυ της μέρας θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις.

 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ