Νίκολα Πελτζ - Μπρούκλιν Μπέκαμ: Τα καημένα! Η κόρη του δισεκατομμυριούχου & ο γιος των πολυεκατομμυριούχων, μαζεύουν λεφτά για να φτιάξουν το σπιτικό τους

Δείτε τι είπε η ηθοποιός! 

Η Nicola Peltz μοιράστηκε αυτή την εβδομάδα τις ελπίδες της να "μαζέψει χρήματα" για να αγοράσει ένα σπίτι και να δημιουργήσει οικογένεια με τον σύζυγό της Brooklyn Beckham.

Η κληρονόμος, 28 ετών, εξήγησε ότι το ζευγάρι ελπίζει να κάνει παιδιά και να μείνει στο Λος Άντζελες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, προσπαθώντας αυτή τη στιγμή να συγκεντρώσει τα χρήματα για το "σπίτι των ονείρων" του.

Προερχόμενη από μια εξαιρετικά πλούσια οικογένεια, ο επιχειρηματίας πατέρας της Nicola, ο Nelson, θεωρείται ότι έχει περιουσία που αγγίζει τα 2,7 δισεκατομμύρια δολάρια (2,2 δισεκατομμύρια λίρες), ενώ ο σύζυγός της προέρχεται από το σόι των εκατομμυριούχων Beckham.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ?????? (@nicolaannepeltzbeckham)

Μιλώντας στο Cosmopolitan UK για το τεύχος Απριλίου/Μαΐου, η Nicola εξήγησε ότι αυτή και ο Brooklyn, 24 ετών, θα ήθελαν να μεγαλώσουν μια οικογένεια στη Νέα Υόρκη, αλλά αποφάσισαν να εργαστούν στο Λος Άντζελες.

Μοιράστηκε τα εξής: "Είχαμε ένα σπίτι στο Λος Άντζελες κάποια στιγμή, αλλά το πουλήσαμε γιατί είπαμε: "Θα πάμε στη Φλόριντα για λίγο καιρό". Και τότε λέμε, " πρέπει να είμαστε στο Λος Άντζελες για δουλειά". Ήταν τόσο ανόητο εκ μέρους μας". 

Και τώρα μαζεύουμε χρήματα για να αποκτήσουμε το σπίτι των ονείρων μας. Αλλά ειλικρινά και οι δύο αγαπάμε τόσο πολύ τη Νέα Υόρκη΄''. 

Η Nicola ελπίζει να αφήσει το στίγμα της στο Χόλιγουντ με μια εκκολαπτόμενη καριέρα ηθοποιού, ενώ η Brooklyn ξεκινά ως σεφ.

Ο πατέρας της ηθοποιού, ο Nelson, είναι ακτιβιστής επενδυτής και έκανε την περιουσία του αφού συνίδρυσε την επενδυτική εταιρεία Trian Fund Management.

Ο Μπρούκλιν είναι ο μεγαλύτερος γιος του πρώην ποδοσφαιριστή Ντέιβιντ και της τραγουδίστριας και σχεδιάστριας Βικτόρια, η καθαρή αξία των οποίων φέρεται να ανέρχεται σε 450 εκατομμύρια δολάρια (368 εκατομμύρια λίρες), αναφέρει η dailymail

Το νεαρό ζευγάρι, που παντρεύτηκε πέρυσι, τέλεσε το γάμο του στο πολυτελές κτήμα του Nelson στο Palm Beach, το οποίο εκτείνεται σε 13 στρέμματα γης και βλέπει στον ωκεανό.

Μιλώντας για τον έγγαμο βίο με τον Λονδρέζο, η Nicola μοιράστηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης: "Είμαστε πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον. Αν δεν μπορούμε να είμαστε εκεί φυσικά, στέλνουμε μηνύματα ή μιλάμε. Η επικοινωνία είναι τόσο σημαντική και για τους δυο μας".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ