Mας αρέσει το νέο minimal look της πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό - stylish εμφάνιση για τα γενέθλια του αγαπημένου της Αλβέρτου

Το απίθανο look της... 

O Πρίγκιπας Αλβέρτος γιόρτασε τα 65α γενέθλιά του μαζί με την οικογένειά του την Τρίτη 14/3.

Ο Μονεγάσκος royal γιόρτασε με στυλ με τη σύζυγό του πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό, η οποία έκανε την τέλεια εμφάνιση για την περίσταση που συνδύαζε την χαλαρή λάμψη με το streetwear στυλ.

Δείτε επίσης: Ο Βασιλιάς Αλβέρτος έγινε 65 ετών - H ολυμπιακή του πορεία, o γάμος του με την πριγκίπισσα Σαρλίν, τα εξώγαμα παιδιά

Με αφορμή το γεγονός ορόσημο, η πριγκίπισσα Σαρλίν και ο πρίγκιπας Αλβέρτος πόζαραν για μια γλυκιά οικογενειακή φωτογραφία, την οποία στη συνέχεια μοιράστηκαν στο διαδίκτυο με τους θαυμαστές τους.

Στην εικόνα, η πριγκίπισσα Σαρλίν έκανε την έκπληξη με ένα μπεζ cargo παντελόνι της Louis Vuitton, με ασύμμετρη ραφή. 

 

 

Η Σαρλίν συνδύασε το μοντέρνο παντελόνι με το "Jacob Cashmere Double-Face Bomber Jacket" της Akris σε μαύρο χρώμα, το οποίο κοστίζει 4000 λίρες.

Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες Louis Vuitton "Heartbreaker" κυριολεκτικά απογείωσαν την ενδυμασία της πρώην Ολυμπιονίκη, κάνοντας το look της αξεπέραστο. 

 

 

Η πριγκίπισσα Γκαμπριέλα φορούσε μπλε γούνα, ενώ ο αδελφός της, ο πρίγκιπας Ζακ, φορούσε δερμάτινο μπουφάν bomber. 

Η φωτογραφία της οικογένειας κοινοποιήθηκε στα  μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μαζί με τη λεζάντα: "Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β' γιορτάζει τα γενέθλιά του με την οικογένειά του. Γεννημένος στις 14 Μαρτίου 1958,  γιόρτασε σήμερα, περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του, τα 65α γενέθλιά του". 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ