Η Ζιζέλ βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του πρώην συζύγου της Ελ Μακφέρσον - Δισεκατομμυριούχος και γοητευτικός!

Η Ζιζέλ έχει γούστο!

Πέντε μήνες έχουν περάσει από το διαζύγιο του Τομ Μπρέιντι και της Ζιζέλ, με το μοντέλο να έχει βρει έναν νέο σύντροφο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, δεν πρόκειται για τον δάσκαλό της στο jiu jitsu, αλλά τον δισεκατομμυριούχο μεγαλοξενοδόχο Τζέφρι Σόφερ, φίλο του Τομ Μπρέιντι και πρώην σύζυγο του επίσης μοντέλου Ελ Μακφέρσον. 

Διαβάστε ακόμη: Χρυσό συμβόλαιο! Απογείωσε η Ζιζέλ την Arezzo μόλις έβαλε στις ποδάρες της μπότες και γόβες της μάρκας

Λίγες εβδομάδες μετά τον χωρισμό, οι φήμες ήθελαν την Ζιζέλ ζευγάρι με τον 42χρονο δάσκαλό της στο ζίου ζίτσου Χοακίμ Βαλέντε, στην Κόστα Ρίκα. Οι δυο τους εθεάθησαν να κάνουν ιππασία μαζί, όπως επίσης και να δειπνούν μαζί με τα παιδιά της, τον 13χρονο Μπέντζαμιν και την 10χρονη Βίβιαν.

Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της Ζιζέλ;
Σύμφωνα όμως με πηγές που μίλησαν στην Daily Mail, ο νέος άνδρας στη ζωή της Ζιζέλ δεν είναι ο δάσκαλος ζίου ζίτσου, αλλά κάποιος πολύ πιο κοντά στο σπίτι της και φίλος του πρώην συζύγου της.

«Η Ζιζέλ περνάει χρόνο με τον Τζέφρι Σόφερ» αποκάλυψε η πολύ καλά πληροφορημένη πηγή. «Βλέπουν ο ένας τον άλλον εδώ και αρκετούς μήνες και συναντιούνται κρυφά περίπου μία φορά την εβδομάδα» πρόσθεσε.

H Ελ Μακφέρσον με τον πρώην σύζυγό της Τζέφρι Σόφερ
twitter

Ο 55χρονος επιχειρηματίας είναι ιδιοκτήτης πολλών πολυτελών ακινήτων, συμπεριλαμβανομένου του εμβληματικού ξενοδοχείου Fontainebleau στο Μαϊάμι, και ήταν παντρεμένος με το σούπερ μόντελ Ελ Μακφέρσον μέχρι το διαζύγιό τους το 2017.

Όσο για την περιουσία του, εκτιμάτε ότι ανέρχεται στα 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια, με ιδιωτικά τζετ, ένα superyach και τεράστιες εκτάσεις. Μάλιστα, η περιουσία του είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από αυτή του Τομ Μπρέιντι, η οποία ανέρχεται στα 512 εκατομμύρια δολάρια. Και σύμφωνα με την πηγή, οι δύο άνδρες είναι φίλοι εδώ και χρόνια.

Διαβάστε ακόμη: http://Ζιζέλ: Ιταλίδα ντίβα με τα ξυρισμένα φρύδια των 90's - Ποζάρει στο εξώφυλλο της Vogue

Ο πρώην της Ζιζέλ, φίλος με τον νυν
Ο Μπρέιντι και ο Σόφερ εθεάθησαν μαζί τον Ιανουάριο, όταν ο αστέρας του NFL και ο Σόφερ φωτογραφήθηκαν μαζί με τον κοινό τους φίλο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Η φιλική τους σχέση μετρά μάλιστα χρόνια. Όταν ο Μπρέιντι έψαχνε ένα οικόπεδο για να χτίσει το «παντοτινό του σπίτι» με την Ζιζέλ το 2020, επέλεξε ένα ακίνητο δίπλα στην πελώρια έπαυλη του φίλου του Σόφερ στο Μαϊάμι. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η αγορά του οικοπέδου για το τότε ζευγάρι έγινε μέσω μιας LLC που διαχειρίζονταν στελέχη της εταιρείας του Σόφερ.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με τους Τζέφρι Σόφερ και Τομ Μπρέιντι

Η ζωή όμως τα έφερε έτσι, που η Ζιζέλ και ο Τομ Μπρέιντι χώρισαν, με το διάσημο μοντέλο να αγοράζει τελικά ένα ακίνητο αξίας 11,5 εκατομμυρίων δολαρίων ακριβώς απέναντι από τον πρώην και τον άνδρα που, όπως ισχυρίζονται πηγές, είναι ο σημερινός της σύντροφος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ