Σάρον Στόουν: Έχασα τα λεφτά μου στην Silicon Valley Bank , έχασα τον αδελφό μου, αλλά είμαι όρθια (φωτό - βίντεο)

Με κλάματα στην σκηνή! 

Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε ότι έχασε "τη μισή" περιουσία της, από την κατάρρευση της τράπεζας Silicon Valley.

Δείτε επίσης:  Η Σάρον Στόουν έβαλε το απόλυτο σικ κοστούμι για όλες τις ηλικίες - μαύρο με λιλά λεπτομέρειες

Η πρωταγωνίστρια του "Βασικού Ενστίκτου" ξέσπασε σε δάκρυα καθώς παρέλαβε το βραβείο ''θάρρους'' κατά τη διάρκεια του εράνου του Ταμείου Έρευνας για τον Καρκίνο των Γυναικών (WCRF) την Πέμπτη και δήλωσε ότι χρειάστηκε "θάρρος" για να κάνει δωρεά δεδομένης της αποτυχίας της τράπεζας.

"Ξέρω ότι αυτό το πράγμα που πρέπει να κάνεις για να στείλεις τα χρήματα είναι δύσκολο. Δεν το έχω με την τεχνολογία, αλλά μπορώ να γράψω μια γ@μ@μ@νη επιταγή", είπε από τη σκηνή.

Και αυτή τη στιγμή, αυτό είναι επίσης θάρρος, γιατί ξέρω τι συμβαίνει. Μόλις έχασα τα μισά μου χρήματα σε αυτό το τραπεζικό θέμα, και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαι εδώ".

Αν και η 65χρονη Stone δεν μπήκε σε λεπτομέρειες για την κατάρρευση της Silicon Valley, που προκάλεσε την κατακόρυφη πτώση του τραπεζικού της λογαριασμού, η ίδια φάνηκε να δακρύζει καθώς μιλούσε για αυτό! 

Το Τμήμα Οικονομικής Προστασίας και Καινοτομίας της Καλιφόρνιας έκλεισε αιφνιδιαστικά την SVB την περασμένη εβδομάδα, λίγο μετά την αποκάλυψη ότι η τράπεζα είχε δεχθεί πλήγμα 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων από την πώληση των ομολόγων της αξίας 21 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η Στόουν επισήμανε ότι η παρουσία της στον έρανο γίνεται μετά τον πρόσφατο θάνατο του αδερφού της Πάτρικ Στόουν σε ηλικία 57 ετών λόγω καρδιακής νόσου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ