Story of the day: Έξι χρόνια ο Jonny αναζητούσε τον άγνωστο που τον έσωσε από την αυτοκτονία και τελικά τον βρήκε-Δείτε τη συγκινητική τους συνάντηση (βίντεο)

Στα είκοσί του χρόνια ο Jonny Benjamin διαγνώστηκε με σχιζοσυναισθηματική διαταραχή. Τότε θεωρούσε πως δεν θα μπορούσε να αντεπεξέλθει στη ζωή με την ασθένεια και στις 18 Ιανουαρίου βρέθηκε να στέκεται στην άκρη της γέφυρας Waterloo στο Λονδίνο, έχοντας αποφασίσει να αυτοκτονήσει

Στα είκοσί του χρόνια ο Jonny Benjamin διαγνώστηκε με σχιζοσυναισθηματική διαταραχή. Τότε θεωρούσε πως δεν θα μπορούσε να αντεπεξέλθει στη ζωή με την ασθένεια και στις 18 Ιανουαρίου βρέθηκε να στέκεται στην άκρη της γέφυρας Waterloo στο Λονδίνο, έχοντας αποφασίσει να αυτοκτονήσει, γράφει η Lifo.  



Λίγο πριν τη βουτιά στον παγωμένο Τάμεση, ένας άγνωστος άντρας τον πλησίασε και προσπάθησε να τον μεταπείσει. Τον παρακάλεσε να κατέβει από εκεί που ήταν και να συζητήσουν πίνοντας έναν καφέ.



Ο Johny τελικά δεν πήδηξε από τη γέφυρα. Ο άγνωστος άντρας είχε καταφέρει να του αλλάξει γνώμη αλλά πάνω στον πανικό που είχε προκληθεί και με την Αστυνομία να προσπαθεί να επέμβει δεν κατάφερε ποτέ να τον ευχαριστήσει. Δεν θυμόταν καν το όνομα του. Δεν θυμόταν καν αν τον είχε ρωτήσει.  



Έξι χρόνια μετά, τον βάφτισε Mike και ξεκίνησε μια ιντερνετική καμπάνια για να τον συναντήσει και να τον ευχαριστήσει. Λίγο καιρό μετά, το #FindMike έγινε αιτία να βρεθεί ο άνθρωπος που είχε σώσει τη ζωή του. Το κανονικό του όνομα ήταν Neil Laybourn και αυτό είναι το εξαιρετικά συγκινητικό video της συνάντησης τους.


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ