Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα - Παρέσυρε ηλικιωμένη με το αμάξι της (βίντεο)

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη η γνωστή παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Σε τροχαίο στα νότια προάστια  και συγκεκριμένα στην περιοχή της Βούλας, ενεπλάκη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία παρέσυρε μια ηλικιωμένη γυναίκα με το αυτοκίνητό της.

Το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη, με την ηλικιωμένη γυναίκα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στην Τροχαία ότι η παρουσιάστρια δεν ευθυνόταν, καθώς η ηλικιωμένη φέρεται να πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κρατούσε σταθερή πορεία όταν ηλικιωμένη πετάχτηκε μπροστά της, με αποτέλεσμα να την χτυπήσει και να την εκτοξεύσει στο απέναντι διάζωμα σε μια απόσταση 50 μέτρων, κάτι που επιβεβαιώνεται και από αυτόπτες μάρτυρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βγήκε από το αμάξι, φωνάζοντας και κλαίγοντας, με αποτέλεσμα άνθρωποι που βρέθηκαν στο σημείο να νομίσουν ότι και η παρουσιάστρια έχει χτυπήσει. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε, δεν είχε τραυματιστεί από το ατύχημα. Υποβλήθηκε και σε αλκοτέστ το οποίο δεν έδειξε τίποτα.

 

 

 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η παρουσιάστρια παρέμεινε στο σημείο μετά το ατύχημα και λίγα λεπτά μετά έφτασε η Τροχαία, που κλήθηκε για να καταγράψει το περιστατικό.

Ακολούθως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήγε την ηλικιωμένη στο Ασκληπιείο Βούλας, προκειμένου να της δοθούν όλες οι ιατρικές βοήθειες.

Τι λέει ο σύζυγος της γυναίκας που παρασύρθηκε:

 

 

Το συμβάν σημειώθηκε την Τετάρτη (5/4) το απόγευμα κοντά στο σπίτι της παρουσιάστριας στη Βούλα. 

Τι λέει ο δικηγόρος της παρουσιάστριας:

 

 

"Η ταχύτητα ήταν μηδενική", λέει μεταξύ άλλων

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ