Αγγελόπουλος: «Δεν πρέπει να απασχολεί τον κόσμο αν είμαι με τη Δήμητρα» - Τι είπε για τη σχέση τους

"Εγώ ποτέ δεν μίλησα για τα προσωπικά μου και ούτε πρόκειται"

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση έδωσαν συνέντευξη στο περιοδικό «Hello», οι οποίοι δέχτηκαν ερωτήσεις για την προσωπική τους ζωή.

Σχετικά με την προβολή της σχέσης τους στα media, αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε: «Γνωριζόμαστε λίγο καιρό και κάνουμε πράγματα από κοινού. Μας αρέσει η διακριτικότητα, στάση που κρατάμε κι εμείς οι ίδιοι. Προσωπικά, είμαι εντελώς αντίθετος με όλο αυτό που συμβαίνει. Αν, για παράδειγμα, εγώ βρεθώ στο παρκάκι δίπλα από το σπίτι μου με μια κοπέλα και μας βγάλουν φωτογραφία, αυτό από μόνο του, όπως καταλαβαίνεις κι εσύ και οποιοσδήποτε άνθρωπος, δεν μπορεί να έχει βάση. Ωστόσο μπορεί να δώσουν σε αυτήν τη φωτογραφία τίτλους που θα οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα. Είναι λίγο αστείο και επεμβατικό αυτό».

Η σύντροφος του Δήμητρα Βαμβακούση συμπλήρωσε: «Δεν θεωρώ ότι πρέπει να εκτίθεται η προσωπική ζωή του καθενός. Είναι ρηχό και με στενοχωρεί όταν συμβαίνει. Όλοι οι άνθρωποι που γνωρίζονται μεταξύ τους έχουν κάποιου είδους σχέση, είτε στενή προσωπική είτε ρομαντική ή φιλική, ακόμα και πλατωνική. Γιατί πρέπει να βάζουμε ταμπέλες;».

VAMVAKOUSI_-_AGGELOPOULOS

Όσον αφορά, το αν είναι ερωτευμένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε: «Ναι, είναι μια δήλωση που έκανα». Σχετικά με το σενάριο να είναι ζευγάρι με τη Δήμητρα Βαμβακούση, η ίδια απάντησε: «Δεν αναφέρομαι καθόλου στην προσωπική μου ζωή. Είναι άγραφος νόμος για μένα. Πιστεύω πως όσο λιγότεροι ξέρουν για την ευτυχία σου τόσο περισσότερο προφυλάσσεται». Παράλληλα, ο πρώην παίκτης του «Survivor» πρόσθεσε σε σχέση με την προβολή μιας σχέσης στα φώτα της δημοσιότητας: «Υπάρχουν κάποιοι που αρέσκονται να μιλούν δημόσια. Εγώ ποτέ δεν μίλησα για τα προσωπικά μου και ούτε πρόκειται. Η κοινωνία μας και ο καθένας μας ξεχωριστά έχουμε πολλά προβλήματα και σε πολλούς τομείς. Αυτά είναι τα θέματα τα οποία πρέπει να απασχολούν τον κόσμο και όχι αν εγώ και η Δήμητρα είμαστε μαζί».

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Αγγελόπουλος για Δήμητρα Βαμβακούση: "Έχουμε κοινό πνευματικό"- Μας έχουν φτάσει και σε γάμο (βίντεο)

Το ζευγάρι είχε απαθανατιστεί πρόσφατα να παρακολουθεί έναν αγώνα μπάσκετ Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ, ενώ καθόταν δίπλα στον μπασκετμπολίστα Ντέιβιντ Ρίβερς. Οι δυο τους ενώ προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως δεν καταφέρνουν πάντα να ξεφεύγουν από τον φακό των παπαράτσι.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ