Όταν η υπέρκομψη βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας συναντά την Brigitte Μacron: Έχουμε summit meeting για τη μόδα - Δείτε φωτό

To ταξίδι του Εμανουέλ και της Μπριζίτ στην Ολλανδία, θα διαρκέσει δύο ημέρες. 

Η βασίλισσα Μαξίμα της Ολλάνδίας υποδέχθηκε σήμερα  τον πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν και τη σύζυγό του Μπριζίτ στο Άμστερνταμ. 

 

 

Instagram/Koninklijk Huis

Ο Γάλλος πρόεδρος πρόκειται να εκφωνήσει ομιλία στην οποία θα περιγράφει το όραμά του για το μέλλον της Ευρώπης κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσημης επίσκεψής του στις Κάτω Χώρες.

 

 

 

Το ταξίδι του Μακρόν στο Άμστερνταμ και τη Χάγη είναι η πρώτη κρατική επίσκεψη Γάλλου ηγέτη μετά τον Ζακ Σιράκ πριν από 23 χρόνια και υπογραμμίζει τους στενούς δεσμούς μεταξύ των Κάτω Χωρών και της Γαλλίας και των δύο ηγετών.

Δείτε επίσης: Lady in red! Η βασίλισσα Μαξίμα, εντυπωσιακή με κόκκινο παλτό και δερμάτινη φούστα (φωτό)

 

 

Αφού έφτασε στο Άμστερνταμ, ο Μακρόν συναντήθηκε με τον Γουίλεμ-Αλεξάντερ και επιθεώρησε μια τιμητική φρουρά στην πλατεία έξω από το βασιλικό παλάτι της πρωτεύουσας, ενώ μια στρατιωτική μπάντα έπαιζε και οι γαλλικές και ολλανδικές σημαίες κυμάτιζαν. 

 

Η βασίλισσα Μάξιμα, 51 ετών, ήταν εκθαμβωτική με ένα κίτρινο σύνολο, συνδυάζοντας δύο υπέροχα χρώματα. 

 

Έλαμπε καθώς έσφιγγε το χέρι της με την Brigitte, πριν τα ζεύγη σταθούν δίπλα-δίπλα για να παρακολουθήσουν την τιμητική φρουρά, αναφέρει η Daily Mail. Όπως θα δείτε επέλεξε ένα υπέροχο παλτό, το οποίο και συνδύασε με ένα αξεπέραστο head piece με μπλε λεπτομέρειες, το οποίο όπως θα δείτε και στις φωοτγραφίες ήταν ασορτί με το φόρεμά της. 

 

 

Το απόγευμα Μακρόν και Μπριζίτ θα επισκεφθούν την Χάγη, ενώ το βράδυ, θα επιστρέψουν στο Άμστερνταμ για ένα επίσημο δείπνο που θα παραθέσει ο Βασιλιάς. 

Η Μπριζίτ, επέλεξε για την συνάντησή της με την Βασίλισσα ένα royal blue outfit. Όπως θα δείτε επέλεξε μπλε φόρεμα ως το γόνατο και μπλε παλτό το οποίο συνδύασε με μαύρες γόβες και clutch.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ