Ελεονώρα Μελέτη αποκαλύπτει: «Μου ευχόντουσαν ψόφο, καταριόντουσαν το μέλλον του παιδιού μου» - Με αφορμή ποιο γεγονός δέχτηκε αυτήν την επίθεση; (φωτό)

Όλα ξεκίνησαν από τη συνέντευξη που της παραχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Μία εξομολογητική ανάρτηση μέσω Instagram έκανε το βράδυ της Παρασκευής (28/4) η Ελεονώρα Μελέτη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του MEGA, με αφορμή τη φιλοξενία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκπομπή της την προηγούμενη εβδομάδα και την συνέντευξη που πήρε από τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, αναφέρθηκε στα κακόβουλα σχόλια και μηνύματα που δέχθηκε στα social media.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)

Με το ποστ της η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε στους επικριτές της οι οποίοι ταύτισαν μία επαγγελματική της στιγμή με συγκεκριμένες πολιτικές πεποιθήσεις.

«Δέχτηκα κάποια – ευτυχώς λίγα – μηνύματα από ανθρώπους που μου ευχόντουσαν ψόφο, με αποκαλούσαν κουρ@@@δα, καταριόντουσαν το μέλλον του παιδιού μου», γράφει η παρουσιάστρια.

«Και αυτό γιατί απλά… έκανα τη δουλειά μου. Μου πήρε μερικά λεπτά να συνειδητοποιήσω πως οι άνθρωποι αυτοί είχαν ταυτίσει αυτή την επαγγελματική μου στιγμή με πολιτική πεποίθηση και την είχαν αποδώσει μέσα τους σε μια πιθανή πολιτική μου στάση», συνεχίζει η παρουσιάστρια.

Αναλυτικά η ανάρτηση που έκανε η Ελεονώρα Μελέτη:

«Σας είχα υποσχεθεί απαντήσεις σε ερωτήσεις q and a με ποστ. Πάμε λοιπόν. Η fay ρώτησε: «ποτέ ήταν η τελευταία φορά που ένιωσες άσχημα από σχόλια στο Ίνσταγκραμ».

Ήταν πριν λίγες μέρες όταν φιλοξένησα τον πρωθυπουργό της χώρας στην εκπομπή για συνέντευξη. Χωρίς να έχω προλάβει καν να ανεβάσω το παραμικρό, δέχτηκα κάποια, ευτυχώς λίγα, μηνύματα από ανθρώπους που μου ευχόντουσαν ψόφο, με αποκαλούσαν, καταριόντουσαν το μέλλον του παιδιού μου.

Και αυτό γιατί απλά… ΕΚΑΝΑ τη δουλειά μου. Μου πήρε μερικά λεπτά να συνειδητοποιήσω πως οι άνθρωποι αυτοί είχαν ταυτίσει αυτή την επαγγελματική μου στιγμή με πολιτική πεποίθηση, και την είχαν αποδώσει μέσα τους σε μια πιθανή πολιτική μου στάση. Για λίγα λεπτά ένιωσα θλίψη, για την τοξικότητα, την παιδεία και τη νοημοσύνη κάποιων. Ένιωσα όμως και θυμό για τον φασισμό που διέπει κάποιους ψυχισμούς με αποτέλεσμα να σου επιτίθενται ακόμα κ όταν ΥΠΟΘΕΤΟΥΝ ότι τολμάς να πιστεύεις ή να εξυπηρετείς οτιδήποτε ΔΕΝ υποστηρίζουν οι ίδιοι. (Φανταστείτε πως αντιδρούν όταν οποιαδήποτε υπόθεση τους είναι… γεγονός.)

Διαβάστε ακόμη: Ελεονώρα Μελέτη: Η κόρη της Αλεξάνδρα Μαροσούλη κάνει σκι και είναι μόλις 5 - Δείτε την με την υπέροχη στολή της (φωτό)

Μετά από λίγα λεπτά το ξεπέρασα, έγραψα στο βιογραφικό μου την συνάντηση με τον πρωθυπουργό της χώρας, (επί της ευκαιρίας τον ευχαριστώ θερμά κάτι που δεν τόλμησα από φόβο να κάνω νωρίτερα) αλλά έγραψα ταυτόχρονα και όλους “εκείνους” στο πάνθεον της υπαρξιακής τους θλιβερότητας».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ