«Απόβαση» κρητικών προϊόντων στην Αθήνα! Η έκθεση «Κρητική Παράδοση» στο Μετρό Συντάγματος από 10 έως 15 Φεβρουαρίου - Να είστε όλοι εκεί!

Ανοίγει τις πόρτες της η Κρητική αγορά στην αίθουσα του Μετρό Συντάγματος για μια εβδομάδα από τις 10 έως 15 Φεβρουαρίου, προσφέροντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να αγοράσουν απευθείας από τους Κρήτες παραγωγούς γνήσια κρητικά προϊόντα σε άριστη ποιότητα με χαμηλές τιμές



Πρόκειται για την Τρίτη διοργάνωση της πετυχημένης έκθεσης "Κρητική Παράδοση", που σκοπό έχει την προβολή και προώθηση των κρητικών προϊόντων απευθείας στους καταναλωτές, έτσι ώστε αυτά να γίνουν ευρύτερα γνωστά στον κάθε Έλληνα και να θυμίζουν σε όλους μας ότι πρέπει να προτιμάμε τα ελληνικά προϊόντα και κατ' επέκταση για μας, τα κρητικά και πλούσια σε συστατικά κρητικά προϊόντα. Η έκθεση "Κρητική Παράδοση" ξανά κοντά μας στο Μετρό Συντάγματος από 10 έως 15 Φεβρουαρίου.



Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν όλα τα παραδοσιακά προϊόντα που παράγει η Κρητική γη και θα εκτίθενται στα περίπτερα των εκθετών-παραγωγών και να αγοράσουν προϊόντα όπως: ελαιόλαδο, τυροκομικά προϊόντα, παξιμάδια, κρασί, τσικουδιά, μέλι, γάλα, ζυμαρικά, σφακιανές πίτες, καλιτσούνια, ελιές κ.λπ. Η "Κρητική Παράδοση" θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στον εκθεσιακό χώρο του Μετρό στο Σύνταγματος, και σκοπός της είναι να καθιερωθεί ως σημαντική ενέργεια προβολής και προώθησης των κρητικών παραδοσιακών προϊόντων ώστε να λαμβάνει χώρα σε τακτά χρονικά διαστήματα. Την προσπάθεια αυτή των παραγωγών στηρίζει το Επιμελητήριο Χανίων, καθώς και η ελληνική ομογένεια που εκπροσωπείται από τον κ. Γιώργο Μάλλιαρη μέλος του Δ.Σ. της ελληνικής κοινότητας των Βρυξελλών και ο οποίος με τις ενέργειες και τις πρωτοβουλίες του έχει παρουσιάσει τα ελληνικά προϊόντα σε όλο τον κόσμο στα πλαίσια παρουσίασης της ελληνικής γαστρονομίας και παράδοσης. Κατά τη διάρκεια των έξι ημερών, στην αίθουσα του Μετρό θα γίνονται διάφορες εκδηλώσεις και χορευτικά με τη βοήθεια του Συλλόγου Κρητών Αιγάλεω. Η έκθεση υποστηρίζεται από τα ΜΜΕ (Mega, Skai, κ.ά.), (Κρήτη Fm, Real, κ.ά.) και από τον έντυπο αλλά και ηλεκτρονικό Τύπο.



Χορηγοί της έκθεσης

- Παραδοσιακά Αθητάκης - Mικιό, κρητικό υγιεινό φυσικό σνακ της (Κρητών Άρτος) Και τα κηπευτικά Κρήτης με τους εξής 7 Συνεταιρισμούς:
-Αγροτοβιομηχανικός Συνεταιρισμός Τυμπακίου,
-Αγροτικός Συνεταιρισμός Κηπευτικών Κουντούρας,
-Αγροτικός Συνεταιρισμός Ιεράπετρας «ΑΝΑΤΟΛΗ»
-Αγροτικός Συνεταιρισμός ΝΟΤΟΣ,
-Α.Σ.Ο.Π. Ελαφονησίου ΣΥΝ.Π.Ε,
- Αγροτικός Συνεταιρισμός Παραγωγών Κηπευτικών Ελαφονησίου -Χρυσοσκαλίτισας,
 -Ομάδα Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων «ΦΑΛΑΣΣΑΡΝΑ»
 Ώρες λειτουργίας: 9.00 π.μ.- 9.00 μ.μ.

http://www.youtube.com/channel/UCFJwSx2442BNYomQ4ezR56w/videos
http://athitakis.gr/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100005175223649

Πηγή: Νέα Κρήτη
http://www.neakriti.gr/?page=newsdetail&DocID=1113477&srv=364

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ