Ο «βασιλιάς της νύχτας» στην ΤV, Τζέι Λένο, αποχαιρέτησε το κοινό του «Tonight Show» και αποχώρησε από την εμβληματική εκπομπή του NBC - «Όταν ξεκινούσα, ο Bieber ήταν αγέννητος» σχολίασε! (βίντεο)

Tην τελευταία του τηλεοπτική «παράσταση», ύστερα από 22 χρόνια επιτυχιών, έδωσε ο διάσημος αμερικανός κωμικός και παρουσιαστής Τζέι Λένο, αποχαιρετώντας το κοινό του «Tonight Show» δια παντός...

Tην τελευταία του τηλεοπτική «παράσταση», ύστερα από 22 χρόνια επιτυχιών, έδωσε ο διάσημος αμερικανός κωμικός και παρουσιαστής Τζέι Λένο, αποχαιρετώντας το κοινό του «Tonight Show», της εμβληματικής εκπομπής του NBC. 



Στο πλευρό του βρέθηκαν μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. «Όταν ξεκίνησα, δεν είχε γεννηθεί ούτε ο Τζάστιν Μπίμπερ» είπε χαριτολογώντας.

Ο Λένο είχε αποχωρήσει «πραξικοπηματικά» το 2009, αλλά επέστρεψε στην παρουσίαση ενός εκ των πιο δημοφιλών εκπομπών στην αμερικανική τηλεόραση, για να αποσυρθεί οριστικά πλέον.

Παρουσίαζε το συγκεκριμένο σόου επί 22 χρόνια και τώρα παραδίδει τα ηνία στον Τζίμι Φάλον.

Ο 63χρονος Λένο, είχε βγει στο γυαλί το 1992 παίρνοντας τη σκυτάλη από τον τότε «μυθικό» Τζόνι Κάρσον.

«Οταν άρχισα την παρουσίαση ο Τζάστιν Μπίμερ δεν είχε καν γεννηθεί. Για αυτό θυμάμαι με νοσταλγία εκείνες τις καλές ημέρες» είπε ο Λένο σχολιάζοντας καυστικά με τον δικό του βιτριολικό τρόπο την ταραγμένη πορεία του νεαρού Καναδού.

Ο ασπρομάλλης Λένο ολοκλήρωσε την τελευταία του παράσταση με ένα συναισθηματικό λόγο. «Αυτά ήταν τα σπουδαιότερα 22 χρόνια της ζωής μου» είπε κρατώντας το πηγούνι του εμφανώς δακρυσμένος .«Είναι πραγματικά καιρός για μένα να αποχωρήσω και να παραδώσω στον επόμενο» πρόσθεσε ο κωμικός.

Πολλές προσωπικότητες της αμερικανικές σκηνής εμφανίστηκαν στην αποχαιρετιστήρια παράσταση του Λένο είτε με τη φυσική τους παρουσία είτε με μαγνητοσκοπημένο μήνυμα. Ακόμη και ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος το 2009 έγινε ο πρώτος πρόεδρος που εμφανίστηκε σε νυχτερινό talk show, αποχαιρέτησε τον Λένο με βιντεοσκοπημένο μήνυμα.

Στο στούντιο βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η Οπρα Ουίνφρεϊ, o Τζακ Μπλακ, ο Μπίλι Κρίσταλ, η Κάρολ Μπερνέτ, o Κρις Πολ, η Σέριλ Κρόου και η Κιμ Καρντάσιαν.

Το «Τonight Show» προβλήθηκε για πρώτη φορά στο NBC το 1954 από τη Νέα Υόρκη με οικοδεσπότη τον Στιβ Άλεν. Ο Τζακ Παρ παρουσίαζε το σόου από το 1957 έως ότου ο Κάρσον αναλάβει το 1962 με τη «βασιλεία» του να διαρκεί μέχρι το 1992.


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ