Γάμος Χουσεΐν - Ράτζουα Αλ Σάιφ: Το περίτεχνο φόρεμα της πριγκίπισσας Κέιτ σε vieux rose (φωτό - βίντεο)

Μοναδική για ακόμη μία φορά...

Στους κύκλους των royals ο γάμος του πρίγκιπα της Ιορδανίας την Πέμπτη αποτέλεσε το γεγονός της χρονιάς!

Ο πρίγκιπας διάδοχος της Ιορδανίας Χουσεΐν, μεγαλύτερος γιός του βασιλιά Αμπντάλα και της βασίλισσας Ράνιας, νυμφεύθηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, την αρχιτέκτονα Ράτζουα Αλ Σάιφ. Η 28χρονη είναι Σαουδαραβικής καταγωγής και γόνος πάμπλουτου επιχειρηματία του στενού κύκλου του βασιλιά Αμπντάλα και της βασίλισσας Ράνια.

 

 

 

 

Στο Αμμάν βρέθηκαν για τον λόγο αυτό μεταξύ άλλων η Τζιλ Μπάιντεν, το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας, ο τέως μονάρχης της Ισπανίας Χουάν Κάρλος και η σύζυγός του Σοφία, ο πρίγκιπας του Ηνωμένου Βασιλείου Γουίλιαμ και η πριγκίπισσα Κέιτ

Για την εμφάνισή της μάλιστα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέλεξε αέρινη δημιουργία υψηλής ραπτικής, Εlie Saab σε vieux rose. H συγκεκριμένη δημιουργία ανήκει στην κολεξιόν Φθινόπωρο- Χειμώνας 2017. Ολοκλήρωσε το σύνολο με πέδιλα Prada και clutch Wilbur & Gussie.

 

 

 

 

 

 

Το βασιλικό ζευγάρι διαμένει σε ένα από τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία στο Αμμάν.  

Διαβάστε ακόμη: Κέιτ Μίντλετον: Ο CEO της φιλανθρωπικής της οργάνωσης έχει καταδικαστεί για φόνο

Το «The St. Regis Amman» έχει φιλοξενήσει στις σουίτες του διεθνείς προσωπικότητες, ενώ -όπως βλέπουμε στο επίσημο account στο Instagram- τα δωμάτια και κάθε εσωτερικός χώρος θυμίζουν παλάτι.

 

 

Στην επόμενη εμφάνιση της για τη δεξίωση η Κέιτ τράβηξε πάλι όλα τα βλέμματα.

Για την περίσταση επέλεξε μία δημιουργία Jenny Packham. Το χρυσό, λαμπερό, μακρυμάνικο φόρεμα κόστιζε περίπου 5.000 λίρες.

 

 

Την εμφάνιση της Κέιτ συμπλήρωσε η διαμαντένια τιάρα. Το ίδιο κομψός έδειχνε και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με κοστούμι και φράκο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ