Κέιτ Μίντλετον: Ο CEO της φιλανθρωπικής της οργάνωσης έχει καταδικαστεί για φόνο

Γνώριζε η Κέιτ Μίντλετον για το παρελθόν του; 

Η εν ψυχρώ αφαίρεση της ζωής ενός άλλου ανθρώπου είναι το πιο αποτρόπαιο έγκλημα. 

Το 1979, ο Paul Carberry κυνήγησε έναν άνδρα σε ένα βαγόνι τρένου. Τον χτύπησε ανελέητα με πέντε μαχαιριές, τον τραυμάτισε θανάσιμα και τον άφησε να αιμορραγεί μέχρι θανάτου.

Ο Carberry ήταν έφηβος τότε. Ο άνθρωπος που σκότωσε εκείνη τη μοιραία ημέρα ήταν αρραβωνιασμένος, του οποίου η σύντροφος επρόκειτο να γεννήσει.

Ήταν ένα αρρωστημένο, σοκαριστικό, μοχθηρό έγκλημα που κατέστρεψε ζωές.

Ο Carberry ζει από τότε με αυτό. Ο λεκές δεν φεύγει ποτέ. Ακόμη και όταν αποφυλακίζεται, το έγκλημά του ρίχνει μια σκιά στην υπόλοιπη ζωή του.

Δείτε επίσης: Στα ροζ η πριγκίπισσα Kate: Το royal fashion είδωλο με ένα tone sur tone κοστούμι - γιλέκο, σε μία έκρηξη θηλυκότητας

 

Φυσικά, πρέπει να πιστεύουμε ότι η δικαιοσύνη, η τιμωρία και η επανένταξη, λειτουργούν.

Οι άνθρωποι που διαπράττουν εγκλήματα στα νιάτα τους μπορούν να γίνουν νομοταγείς πολίτες.

Αλλά ένας από τους βασικούς παράγοντες της επανένταξης είναι η δημόσια αποδοχή και η εξιλέωση για τα εγκλήματα που έχετε διαπράξει.

Η Carberry είναι ο διάσημος Διευθύνων Σύμβουλος ενός από τα μεγαλύτερα φιλανθρωπικά ιδρύματα για παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κερδίζει εξαψήφιο μισθό, αναμειγνύεται με πολιτικούς και δικαιώματα και μιλά δημόσια για το πώς μπορούμε να αποκαταστήσουμε ευάλωτους νέους που έχουν παρασυρθεί στο έγκλημα.

Ωστόσο, έχει κρατήσει κρυφή τη δική του ιστορία ως δολοφόνος. Το πέπλο σιωπής που τραβιέται πάνω από τα εγκλήματά του είναι προσβολή όχι μόνο για τα θύματά του αλλά και για όλους όσοι έχασαν ένα αγαπημένο τους πρόσωπο σε βίαιο έγκλημα.

Image

Φυσικά, η φιλανθρωπία του έχει βοηθήσει αμέτρητα παιδιά. Αλλά υπάρχει ένα νεαρό κορίτσι που μεγάλωσε χωρίς πατέρα εξαιτίας αυτού που έκανε ο Carberry το 1979, αναφέρει το mirror

Από πρώην μέλος συμμορίας CEO σε φιλανθρωπική οργάνωση της Κέιτ Μίντλετον

Η επίθεση έγινε σε τρένο που μετέφερε Σκωτσέζους οπαδούς ποδοσφαίρου στο Λονδίνο για έναν αγώνα με την Αγγλία. Η βία ξέσπασε όταν μέλος της συμμορίας Goven Team της Γλασκώβης που ήταν μέλος της ο Κάρμπερι, σύμφωνα με δικαστικές αναφορές, παρενόχλησε μια γυναίκα επιβάτη. Ο Κάρμπερι, ο οποίος είχε πιει βότκα και μπύρα, μαχαίρωσε πρώτα τον 22χρονο Μίκαελ ΜακΜπέιν, που κοιμόταν στο πάτωμα. Στη συνέχεια, μαχαίρωσε τον Μάρεϊ, έναν 21χρονο που θα γινόταν πατέρας.

Πριν αποφυλακιστεί το 1985, βρέθηκε σε φυλακές ανηλίκων και ενηλίκων. Μετά βρήκε δουλειά ως κοινωνικός λειτουργός και άρχισε να εξελίσσεται.

Το 1994 έγινε διευθυντής στην AfC, με την οργάνωση να έχει πλήρη γνώση του παρελθόντος του. Πριν από τη συνέντευξη για τη θέση του CEO είχε συζητήσει με την πρόεδρο για την καταδίκη του. Ο Πολ Κάρμπερι έχει βοηθήσει χιλιάδες παιδιά και νέους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που εμπλέκονται σε εγκλήματα.

«Οι άνθρωποι που τον διόρισαν CEO το έκαναν γνωρίζοντας πλήρως το παρελθόν του, το οποίο είναι γνωστό και δημοσίως», σχολίασε εκπρόσωπος της Action for Children.

«Η πρόεδρος Σαρίκα Πέιτλε ανέφερε ότι της είπε ότι ο χρόνος που πέρασε στη φυλακή αποτέλεσε ένα σημείο καμπής και παρόλο που δεν μπορούσε να αλλάξει αυτό που έκανε, είχε αφιερώσει τη ζωή του και την επανένταξη βοηθώντας ευάλωτους νέους ανθρώπους».

Η συνάντηση με την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

 

 

Δηημοσίευμα της Daily Mail σημειώνει ότι η Κέιτ Μίντλετον δεν είχε ιδέα για το παρελθόν του διευθύνοντος συμβούλου όταν συναντήθηκαν πέρυσι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ