Ίδια ο Πρίγκιπας Harry: 2 ετών σήμερα η Lilibet, η μπουμπούκα με το υποκοριστικό της πρόγιαγιας της, Βασίλισσας Ελισάβετ (φωτό - βίντεο)

Ακόμη τα royal social media δεν έχουν αναρτήσει κάτι, ωστόσο κάνουμε αναδρομή σε προηγούμενες στιγμές

Η πριγκίπισσα Λίλιμπετ Νταϊάνα γίνεται σήμερα δύο ετών και ενώ ακόμη τα royal social media δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια ανάρτηση εμείς θυμόμαστε τις οικογενειακές στιγμές που έχει μοιραστεί ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ με την κορούλα τους.

Η Λίλιμπετ- Νταϊάν έλαβε δύο πολύ σημαντικά ονόματα για τη βασιλική οικογένεια. Το πρώτο όνομα της- αυτό που έχει επικρατήσει και έτσι την αποκαλούν οι γονείς της – είναι το παιδικό ψευδώνυμο της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ. Το μεσαίο της όνομα, Νταϊάνα, ανήκει φυσικά στην μητέρα του Χάρι, αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Τα πρώτα γενέθλια της Lilibet

Τα πρώτα γενέθλια της Lilibet σηματοδοτήθηκαν με ένα ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο για τους εορτασμούς του Platinum Jubilee της αείμνηστης βασίλισσας.

lilibet-egine-1.JPG

Αν και δεν απεικονίζεται δημόσια, ένα γλυκό στιγμιότυπο που τράβηξε ο φωτογράφος Misan Harriman αποτύπωσε τη χαρούμενη γιορτή της Lilibet στο Frogmore Cottage.

Το ντοκιμαντέρ του Netflix προσέφερε περαιτέρω ματιές, δείχνοντας έναν περήφανο πατέρα να ανάβει το κερί στη ροζ τούρτα της Lilibet, ενώ οι καλεσμένοι τραγουδούσαν το Happy Birthday. Σε μια άλλη φωτογραφία, ο Harry μεταφέρει τη Lilibet στους ώμους του, ενώ η Meghan κοιτάζει, δημιουργώντας μια όμορφη οικογενειακή στιγμή στους κήπους του Frogmore.

Το ντοκιμαντέρ ανέδειξε επίσης την αφοσίωση του Harry στον ρόλο του στοργικού παρόντα πατέρα. Από το να παίζει ποδόσφαιρο με τον μεγαλύτερο γιο του, τον Archie, μέχρι να παρατηρεί πουλιά στο σπίτι τους στο Montecito, ο Harry εκτιμά κάθε ευκαιρία για να δεθεί με τα παιδιά του.

Διαβάστε ακόμη: Πρίγκιπας Χάρι: Αυτή η συνήθειά του ενοχλεί την σύζυγό του Μέγκαν - Την κληρονόμησε από τον μπαμπά του

Ένα συγκινητικό στιγμιότυπο αποτυπώνει μια τρυφερή στιγμή, καθώς ο Harry διαβάζει ένα παραμύθι στον Archie και την Lilibet, με την κόρη του να κάθεται στην αγκαλιά του και τον γιο του αγκαλιασμένο στον ώμο του. Αυτές οι ήσυχες στιγμές σύνδεσης δείχνουν την προσπάθεια του πρίγκιπα να δημιουργεί αναμνήσεις που διαρκούν.

lilibet-02.JPG

Διαβάστε ακόμη: Πρίγκιπας Χάρι: Που πάει όταν θέλει να ησυχάσει μόνος του; - Το καταφύγιο που κοστίζει 15 εκατ. δολάρια! (φωτό)

Σε μια περίοδο που οι γονείς αυτοί συχνά βρίσκονται -άλλοτε εσκεμμένα, άλλοτε όχι- στο επίκεντρο, αυτές οι στιγμές μας υπενθυμίζουν τη σημασία της διατήρησης και της διαφύλαξης αυτών των προσωπικών στιγμών.

Καθώς η πριγκίπισσα Lilibet συνεχίζει να μεγαλώνει, προσμένουμε να ξεδιπλωθούν περισσότερες όμορφες στιγμές μεταξύ αυτής και του αφοσιωμένου πατέρα της, γιορτάζοντας τους δεσμούς της αγάπης, της οικογένειας και τη χαρά της πατρότητας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ