Συνάντηση ιερειών του στυλ: Λετίσια και Ράνια μαζί για τα εννέα χρόνια από την ημέρα που ανέβηκαν στον ισπανικό θρόνο η royal & ο σύζυγός της Φελίπε (φωτό)

Royal BFFs!

Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια συμπλήρωσαν εννέα χρόνια από την ημέρα που ανέβηκαν στον ισπανικό θρόνο και γιόρτασαν την επέτειό τους με τους φίλους τους, βασιλιά Αμπντάλα της Ιορδανίας και τη σύζυγό του, βασίλισσα Ράνια.

Η βασίλισσα Λετίσια δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη χαρά της καθώς αγκάλιαζε και καλωσόριζε τη βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας στη Μαδρίτη.

 

Η Ευρωπαία μονάρχης, 50 ετών, ήταν ενθουσιασμένη, συνομιλώντας με την φίλη της - καθώς το βασιλικό ζεύγος της Ιορδανίας και ο γιος τους βρίσκονται σε επίσημη επίσκεψη στην Ισπανία για την ενίσχυση των διμερών δεσμών μεταξύ των δύο χωρών.

 

Δείτε επίσης: Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας: 30 χρόνια από τον γάμο της με τον Βασιλιά Αμπντάλα - Ο μεγάλος έρωτας & το ασυναγώνιστο νυφικό

Η μητέρα των δύο παιδιών Λετίσια, ήταν η απόλυτη θεά του καλοκαιριού, αφπύ επέλεξε ένα φλοράλ μίντι φόρεμα Diego Estrada, σε τόνους κόκκινου, ροδακινί και μπλε

 

 

Εντυπωσιακές και στιλάτες, πόζαραν στους φωτογράφους κατά την διάρκεια της επίσκεψής τους στα Σχολεία και Εργαστήρια Απασχόλησης του Εθνικού Εργαστηρίου Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Η βασίλισσα Ράνια ήταν ντυμένη μ΄ενα μπλε σκούρο φόρεμα του διάσημου οίκου Dior κεντημένο με μοτίβα σε σχήμα πεταλούδας στην μέση και λεπτομέρειες στο ντεκολτέ.

 

 

 

 

Οι δύο γυναίκες επέδειξαν τη φιλική τους σχέση όταν πόζαραν μαζί μετά την “επίσκεψή τους στα Σχολεία και Εργαστήρια Απασχόλησης του Εθνικού Εργαστηρίου Πολιτιστικής Κληρονομιάς, ένα δημόσιο πρόγραμμα απασχόλησης και κατάρτισης που στοχεύει στην απασχόληση ανέργων ηλικίας κάτω των 25 ετών σε επαγγέλματα που σχετίζονται με την ανάκτηση ή την προώθηση της καλλιτεχνικής κληρονομιάς” όπως επεσήμανε η Λετίθια σε ανάρτησή της στο Instagram αφού ανέβασε στιγμιότυπα στο πλευρό της Ράνια.

Instagram

Οι βασιλιάδες δον Φελίπε και δόνια Λετίθια συμπλήρωσαν εννέα χρόνια βασιλείας στις 19 Ιουνίου, Ωστόσο, σε αντίθεση με τις προηγούμενες περιστάσεις, οι μεγαλειότητες γιόρτασαν την επέτειό τους ως βασιλιάδες με την επίσκεψη του Αμπντάλα και της Ράνιας από την Ιορδανία σημειώνεται μεταξύ άλλων στη λεζάντα της ανάρτησης στον λογαριασμό της βασίλισσας Λετίθια, όπου τα δύο βασιλικά ζεύγη ποζάρουν μαζί στο Παλάτι της Μαδρίτης.

 

 

Στην συνέχεια ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια παρέθεσαν επίσημο δείπνο προς τιμήν της βασιλικής οικογένειας της Ιορδανίας στο Παλάτι της Μαδρίτης. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ