Αστυνομικός στις ΗΠΑ εκτέλεσε 64χρονο άντρα με 16 σφαίρες-Νόμιζε ότι ο ύποπτος είχε όπλο αλλά ήταν μόνο ένα...αεροβόλο (βίντεο)

Σοκάρει η εικόνα του αστυνομικού από το Οχάιο να πυροβολεί 16 φορές έναν οδηγό που πιθανώς πραγματοποίησε οδική παράβαση.

Σοκάρει η εικόνα του αστυνομικού από το Οχάιο να πυροβολεί 16 φορές έναν οδηγό που πιθανώς πραγματοποίησε οδική παράβαση.



Ο ένστολος Ααρον Μπουρνέτ, δε δίστασε να οπλίσει και να πυροβολήσει 16 φορές τον 64χρονο οδηγό, Τζέιμς Γκέντα, οδηγώντας τον στο θάνατο.

Παρόλα αυτά, ο αστυνομικός δεν κατηγορήθηκε και η υπόθεση μπήκε στο αρχείο καθώς κρίθηκε ότι έπραξε σωστά και πυροβόλησε θανάσιμα τον ύποπτο, ο οποίος λέγεται ότι οδηγούσε αυτοκίνητο με πινακίδες που δεν ήταν στο όνομά του.

Στο βίντεο που κατέγραψε τη σκηνή, ο Γκέντα έδωσε ψευδή στοιχεία στον Μπουρνέτ, ενώ είχε όπλο μαζί του, με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να δηλώσει ότι δεν είχε άλλη επιλογή από τον να πυροβολήσει.

Το περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Μάιο, όμως, το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα πριν λίγες ημέρες αποτυπώνοντας την αγριότητα με την οποία ο αστυνομικός σκότωσε τον άτυχο 64χρονο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ