Vintage pic: Μαρία Κάλλας & Grace Kelly στο Μονακό - Βγαίνοντας από την θαλαμηγό «Χριστίνα» το 1961

Οι δύο κυρίες κομψές στο Μονακό...

Mία σπάνια και vintage φωτογραφία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η δημοσιογράφος Έλενα Μακρή. 

Η ίδια, έχει στην συλλογή της σπάνια κλικ με  Έλληνες celebrities που άφησαν ιστορία. 

Αυτή την φορά μας παρουσιάσε μια σπάνια φωτό με την Μαρία Κάλλας και την Grace Kelly στο Μονακό.

Nα σημειώσουμε πως  όταν η Μαρία Κάλλας διαδέχθηκε την Τίνα Λιβανού στο πλευρό του Αριστοτέλη Ωνάση, η Γκρέις Κέλι την καλωσόρισε στο Μονακό με τον πιο θερμό τρόπο.

Η Έλενα Μακρή γράφει στην ανάρτησή της: '' Μαρία Κάλλας & Grace Kelly στο Μονακό, βγαίνοντας από την θαλαμηγό «Χριστίνα» το 1961. Το πριγκιπικό ζεύγος του Μονακό είχε μια στενή φιλική σχέση με την ντίβα της όπερας που ξεκίνησε την εποχή του έρωτα της με τον Ωνάση. Η Γκρέις έμοιαζε ενθουσιασμένη που η συνοδός του Έλληνα εφοπλιστή ήταν η Μαρία Κάλλας.

Δείτε επίσης: Τελικά ο Ωνάσης ερωτεύτηκε την Κάλλας; Kαι όταν αυτή έχασε το παιδί τους, εκείνος παντρεύτηκε την χήρα Κένεντι (φωτό)

Εξέχουσα εκπρόσωπος του λυρικού τραγουδιού, ιέρεια μιας υψηλής τέχνης, ήταν ακριβώς το είδος του ανθρώπου που ήθελε να έχει κοντά της η πριγκίπισσα, μια εξίσου καλλιτεχνική φύση, που πλέον όμως είχε έναν νέο ρόλο και ίσως νοσταλγούσε τις ασχολίες του παρελθόντος.

Η φιλία των Γκριμάλντι συνεχίστηκε ωστόσο και μετά το τέλος του δεσμού της με τον Ωνάση, με την Μαρία Κάλλας να είναι τακτική προσκεκλημένη των Γκριμάλντι.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ