Τζο Μπάιντεν: Κάνει ηλιοθεραπεία στην παραλία - Χαλαρώνει με τη σύζυγό και την εγγονή του (φωτό & βίντεο)

Λίγες στιγμές χαλάρωσης πριν από την κρίσιμη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν εθεάθη το Σάββατο (8/7) στην παραλία κοντά στο σπίτι του στο Ντέλαγουερ, να απολαμβάνει τον ήλιο μαζί με την σύζυγό του Τζιλ και την 22χρονη εγγονή του Φίνεγκαν.

Ο Αμερικανός πρόεδρος και η οικογένειά του χαλάρωσαν σε ξαπλώστρες, υπό το άγρυπνο βλέμμα των μυστικών υπηρεσιών, σύμφωνα με την Daily Mail.

Twitter

Μάλιστα, οι υπόλοιποι λουόμενοι στην παραλία φάνηκε να δίνουν ελάχιστη σημασία στην προεδρική συνοδεία και συνέχισαν να απολαμβάνουν την ηλιόλουστη μέρα.

 

 

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν πραγματοποιεί διπλωματική περιοδεία στην Ευρώπη από σήμερα 9 έως τις 13 Ιουλίου, μεταβαίνοντας στη Βρετανία, στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στη Λιθουανία και μετά στη Φινλανδία.

 

 

Η περιοδεία του ηγέτη των ΗΠΑ σε τρεις χώρες έχει στόχο να «επιδείξει την ηγεσία του προέδρου στην παγκόσμια σκηνή» σε μια κρίσιμη στιγμή για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Ο σύμβουλός του σε θέματα εθνικής ασφάλειας, Τζέικ Σάλιβαν, δήλωσε ότι το ταξίδι θα «αναδείξει την ηγεσία του προέδρου στην παγκόσμια σκηνή».

Ο Μπάιντεν θα συναντηθεί με τον βασιλιά Κάρολο Γ΄και τον Βρετανό πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ στο Λονδίνο για τη «σύσφιξη των στενών δεσμών» που ενώνουν τη Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, διευκρίνισε η εκπρόσωπός του Καρίν Ζαν-Πιερ.

Στη συνέχεια ο Μπάιντεν θα μεταβεί στο Βίλνιους, την πρωτεύουσα της Λιθουανίας, για να συμμετάσχει στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στις 11 και 12 Ιουλίου, διευκρίνισε η εκπρόσωπός του, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου.

Για τον τελευταίο σταθμό του ταξιδιού του, στο Ελσίνκι, ο Τζο Μπάιντεν θα μεταβεί σε μια σύνοδο κορυφής μεταξύ Αμερικανών ηγετών και ομολόγων τους των βορείων χωρών στις 13 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ