Vintage pic: Τρεις πραγματικοί stars μαζί - Αλέν Ντελόν, Μαρία Κάλλας & Μιρέιγ Ντάρκ - Στην όπερα των Παρισίων το 1968

The beautiful people!

Θα αναρωτιόσαστε τι κάνουν τρεις πραγματικοί stars σε μία φωτό μαζί. Μα τι άλλο, την ομορφαίνουν φυσικά.

Η δημοσιογράφος Έλενα Μακρή, το τελευταίο διάστημα έχει κέφια και μας χαρίζει απίστευτες vintage φωτογραφίες με Έλληνες και ξένους celebrities

Η ίδια, έχει στην συλλογή της σπάνια κλικ. 

Αυτή την φορά μας δείχνει, τρεις πανέμορφους, ανεπανάληπτους, και πιο διάσημους stars όλων των εποχών.

Αλαίν Ντελόν, Μιρέιγ Ντάρκ και Μαρία Κάλλας.

Στην ανάρτησή η συλλέκτης της γράφει: ''The beautiful people: Αλαίν Ντελόν, Μιρέιγ Ντάρκ και Μαρία Κάλλας στην όπερα των Παρισίων το 1968. Ήταν η εποχή που ο γοητευτικός ηθοποιός ζούσε έναν μεγάλο έρωτα με την Μιρέιγ Νταρκ έπειτα από το χωρισμό του με την σύζυγό του Ναταλί Ντελόν.

Όσο για την Κάλλας είχε ακόμη δεσμό με τον Αριστοτέλη Ωνάση, χωρίς να έχει αντιληφθεί ότι στη ζωή του είχε μπει ήδη η Τζάκι Κένεντι, το απόλυτο τρόπαιο για τον Έλληνα επιχειρηματία που είχε διατηρήσει την επαφή του με την Πρώτη Κυρία, της είχε σταθεί όταν γέννησε ένα μωρό που δεν έζησε και φυσικά μετά τη δολοφονία του συζύγου της.

Ενώ συνέχιζε τον δεσμό του με την Κάλλας, άρχισε να βλέπει την Τζάκι Κένεντι όλο και συχνότερα. Η Κάλλας γνώριζε ότι ο Ωνάσης είχε διάφορες συναντήσεις με τη χήρα του Προέδρου.

Αν και η περηφάνια της τη συμβούλευε να τον αφήσει, η καρδιά της δεν της το επέτρεπε.  Μέχρι που ο Έλληνας Κροίσος αφού την προσκάλεσε να περάσει το καλοκαίρι στο Σκορπιό της ανακοίνωσε πως τελικά θα έφευγε για κρουαζιέρα μαζί με την Τζάκι και εκείνη δεν μπορούσε να τους ακολουθήσει''. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ