Ο Barack Obama - DJ: Mόλις ανακοίνωσε τα 40 τραγούδια με την καλοκαιρινή του λίστα - Eσείς ποιο προτιμάτε; (φωτό)

Διαλέξτε αυτό που σας αρέσει...

Ο Μπαράκ Ομπάμα δημοσίευσε την ετήσια καλοκαιρινή λίστα αναπαραγωγής μουσικής, που περιλαμβάνει περισσότερα από 40 τραγούδια, τα οποία απολαμβάνει να ακούει φέτος.

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ κοινοποίησε τη λίστα του στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης την Πέμπτη γράφοντας: «Όπως κάνω κάθε χρόνο, εδώ είναι μερικά τραγούδια που ακούω αυτό το καλοκαίρι -ένας συνδυασμός παλιών και νέων».

 

 

Μερικά από τα τραγούδια στην κορυφή της λίστας Μπαράκ Ομπάμα αυτή τη σεζόν είναι των Bob Dylan, SZA, Tupac Shakur, Burna Boy, J Hus και Ice Spice.

Δείτε επίσης:  Μπαράκ Ομπάμα: Ύμνος στην Ελλάδα το βίντεο που ανέβασε από την επίσκεψή του - Ακρόπολη σε πρώτο πλάνο, δείτε το

 

 

Πρώτο στη λίστα του 44ου Προέδρου των ΗΠΑ είναι το νέο single των J Hus και Drake «Who Told You», που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα. Το τραγούδι είναι το πρώτο που κυκλοφόρησε ο J Hus μετά το άλμπουμ του 2020 «Big Conspiracy».

 

 

Στη λίστα του Μπαράκ Ομπάμα υπάρχουν επίσης το νέο single της Jorja Smith «Try Me» και η επιτυχία της Nicki Minaj «Princess Diana» που έκανε ντεμπούτο στο Νο 2 του Billboard's Hot R&B/Hip-Hop Songs και στο Νο 4 στο Billboard Hot 100 chart.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ