Ελάτε για μία γευστική βραδιά στον «Βασιλικό» - Το νέο στέκι στην Αθήνα που θα γίνει το hot spot της πόλης

O νέος χρόνος μεταξύ άλλων έφερε ένα νέο στέκι στην Αθήνα, το μεζεδοπωλείο «Βασιλικός» στο Περιστέρι. 

 Σε εναν μικρό και ζεστό χώρο που έχει διακοσμηθεί με πολύ γούστο και φαντασία, στην κεντρική πλατεία του Περιστερίου ακριβώς έξω (ειναι κυριολεκτικα 5 βήματα!) από την Στάση Μετρό «Περιστέρι», μπορεί κανείς να δοκιμάσει μοναδικές συνταγές που θα τον κάνουν να νιώσει λες και τρώει σπιτικό φαγητό και σε γεύση και σε ποιότητα. Απλές ελληνικές συνταγές με φρέσκα υλικά και πολλά αρωματικά που μας κάνουν να θέλουμε να δοκιμάσουμε όλα τα πιάτα του καταλόγου.

 

Το μενού είναι ακριβώς τόσο όσο πρέπει: χωρίς να είναι μικρό αλλά και χωρίς να κουράζει με τις ατελείωτες επιλογές που συναντά κανείς σε άλλους χώρους. Κυριαρχεί η καλή παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με τους αρωματικούς κεφτέδες, τα μαυρομάτικα φασόλια με φρέσκα μυρωδικά, την φάβα με εξαιρετικό λαδάκι Κρήτης, τον μοναδικό σε εμφάνιση ντάκο με απάκι που βγαίνει σαν τούρτα, το μοσχαράκι με κρεμμύδια και μανιτάρια, τις φρεσκότατες τηγανητές πατάτες, τα πιτάκια ούζου με κοπανιστή Τήνου, την τυροκαυτερή με φέτα Αρκαδίας, τον καγιανά με σύγκλινο Μάνης, το λαδοτύρι Μυτιλήνης και άλλα πολλά πιάτα σε ένα μενού γεμάτο γευστικές εκπλήξεις.

 Και όλα αυτά σε εξαιρετικές, πραγματικά, τιμές αφού κινούνται στα περισσότερα πιάτα από 2,50 έως και 6 ευρώ.

 Το μεζεδοπωλείο είναι ανοικτό κάθε μέρα εκτός Δευτέρας από τις 3 το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ αλλά καλό είναι ειδικά για Σάββατο να έχει κάνει κανείς κράτηση.

Agenda: Το καλοκαίρι που οι ιδιοκτήτες θα βγάλουν τα τραπεζάκια στον εξωτερικό χώρο που είναι διαμορφωμένος σαν πεζόδρομος με τα παρτεράκια με γκαζόν μπροστά και θέα ολο το Περιστέρι προβλέπεται μια ανεπανάληπτη παρείστικη ατμόσφαιρα...

 

Διεύθυνση: Παναγή Τσαλδάρη και Αισώπου 1 - Στάση Μετρό «Περιστέρι»

Τηλ: 2105787057

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Βασιλικός-Μεζεδοπωλείο

Ώρες λειτουργίας κουζίνας: Τρίτη/Τετάρτη/Πέμπτη/ Κυριακή 15.00 – 23.00

                                                    Παρασκευή/Σάββατο 15.00 – 24.00

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ