Παίζουν με τον θάνατο - Ζει η 14χρονη influencer και ο αδερφός της - Εμφανίστηκε η Lil Tay: Είμαστε ασφαλείς και ζωντανοί κι εγώ και ο αδερφός μου

Χάκαραν τον λογαριασμό της ισχυρίζεται η 14χρονη influencer!

Παραμένει η σκιά γύρω από το τι συνέβη στην 14χρονη influencer Lil Tay και τον 21χρονο αδερφό της.  Πρόσφατα, είχε κυκλοφορήσει είδηση που ανέφερε τον "θάνατο" της και του αδερφού της. Ωστόσο, αποδείχθηκε ότι η φήμη που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και καλύφθηκε από τα μέσα ενημέρωσης ήταν ψευδής. Η οικογένεια είχε δημοσιεύσει ακόμη και μια ανάρτηση στο προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, που επιβεβαίωνε τον θάνατο των δυο παιδιών τους.

Το γεγονός αυτό πυροδότησε θεωρίες συνωμοσίας στο διαδίκτυο, καθώς δημιουργήθηκαν αμφιβολίες για την εγκυρότητα της ανακοίνωσης, καθώς κανένα μέλος της οικογένειας δεν υπέγραψε τη δήλωση, και ο πατέρας της Lil Tay αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τον θάνατο των δύο παιδιών.

Χάκαραν τον λογαριασμό αναφέρει η 14χρονη

Στη συνέχεια, η ίδια η Lil Tay εμφανίστηκε και διέψευσε τα πάντα, αναφέροντας ότι όλα ήταν μια φάρσα. Εξέφρασε τη συντριβή της από το όλο συμβάν και τόνισε ότι ο αδερφός της και εκείνη είναι καλά, αλλά παραδέχτηκε ότι ο λογαριασμός της στο Instagram είχε παραβιαστεί.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στο Βανκούβερ: 14χρονη ράπερ και influencer σκοτώθηκε μαζί με τον αδερφό της σε τροχαίο - Σε σοκ η οικογένεια - Διερευνώνται τα αίτια

Ο ρόλος του αδελφού της, Jason, ήταν σημαντικός στην δημιουργία του χαρακτήρα της Lil Tay και στην καθοδήγηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης, είχε οργανώσει μια καμπάνια GoFundMe με την αιτιολόγηση "Σώστε την Tay από μια ζωή κακοποίησης", κατηγορώντας τους γονείς της για φρικτές κακοποιήσεις. Ωστόσο, η ίδια η Lil Tay είχε διαψεύσει αυτές τις κατηγορίες.

Η Lil Tay έγινε γνωστή το 2018 με βίντεο όπου παρουσιαζόταν ως πλούσια προκαλούσε με τα λόγια της. Ωστόσο, το πραγματικό της πρόσωπο διέφερε από την εικόνα που παρουσίαζε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η οικογενειακή της κατάσταση είχε προκαλέσει αμφισβητήσεις και ανησυχίες για την ευημερία και την ασφάλειά της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ